X
تبلیغات
لذت آشپزی با هانی شف - آش دوغ اردبیل
 

اردبیل و گردنه حیران که بری امکان نداره این آش خوشمزه رو نخوری...به به...خیلی خوشمزه ست..من اولین باری که این آش رو خوردم و عاشقش شدم وقتی بود که دختر عموی همسری توی خونه مون برامون پخت... نه که مامانش اردبیلی هستن...همونوقت بود که من یه دل نه صد دل عاشق این آش شدم...حالا هم اینو از مامان همسری یاد گرفتم..مطمئنا آش دوغ دستورای مختلفی داره ..اما این مال اردبیله و همونیه که سرعین می خوری!! این دستورو هم واسه مریم و سحر عزیز میذارم که ازم خواسته بودن..امیدوارم دوست داشته باشین

مواد لازم:

نخود: نصف پ

برنج: 1 پ

دوغ: 2 لیتر

سبزی (تره، گشنیز): نیم کیلو پاک نکرده که بعد از پاک کردن کمی بیشتر از نصفش رو استفاده کردم

سیر: 5 حبه

تخم مرغ: 1 دونه

اردبیل و گردنه حیران که بری امکان نداره این آش خوشمزه رو نخوری...به به...خیلی خوشمزه ست..من اینو از مامان همسری یاد گرفتم..مطمئنا آش دوغ دستورای مختلفی داره ..اما این مال اردبیله

طرز پخت:

نخود رو از شب قبل خیس کنین..برنج رو هم چند ساعت قبل از پخت خیس بدین. سبزی ها رو بعد از شستن، با سیرها خرد کنین. نخود رو بذارین بپزه،

نیم پز که شد برنج رو هم بهش اضافه کنین..نخود پخت و برنج هم خوب وا شد و نرم شد

سیر و سبزی ها رو اضافه کنین

1 تخم مرغ رو توی دوغ بریزین و خوب هم بزنین ( می تونین توی همزن بریزین) وقتی سبزی ها یکم مخلوط شدن با مواد دوغ رو هم اضافه کنین و سریع هم بزنین...از اینجا به بعد فقط باید هم بزنین...یه لحظه هم به حال خودش نذارین که دوغ نبره .. فقط نکته مهم اینه که در یک جهت مرتب هم بزنین تا آشتون لخته نشه و دوغ نبره

همینطور هم بزنین تا کمی غلیظ بشه و سبزی تغییر رنگ بده کمی ...اما اصلا غل نرنه و نجوشه...آشتون آماده ست...فقط همین هم زدنش آدم رو خسته می کنه


آش دوغ رو توی گردنه حیران با سیر می خورن

فردا باید بریم سرکار والا ما هم می خوردیم

فقط مواظب باشین، هم دوغ هم سیر فشارتون رو پایین میاره...مثه من زیاده روی نکنین!

اینم یه ورژن دیگه از آش دوغ با قلقلی


دسته بندی : غذاهای بدون گوشت
آشپزی با: حبوبات, دوغ تاریخ: 21:57 - جمعه 4 شهریور1390 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» کیک شیفون موکا ( شنبه 30 فروردین1393 )
» بریانی مرغ پاکستانی (چیکن بریانی) ( چهارشنبه 27 فروردین1393 )
» کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ( دوشنبه 25 فروردین1393 )
» دورچین سیب زمینی به شکل رز ( شنبه 23 فروردین1393 )
» کیک کوییک میکس شیر عسلی ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» عیدانه 93 ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» شیرینی گل شکری ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه شکر رنگی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه روغن صاف قنادی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» انتخاب برترین وبلاگ سال 92 ( شنبه 24 اسفند1392 )
» تارتلت نارگیلی ( چهارشنبه 21 اسفند1392 )
» شیرینی تَرَک Crackle Cookie ( جمعه 16 اسفند1392 )
» شیرینی رُزِت دارچینی (شیرینی پنیری با طعم دارچین) ( سه شنبه 6 اسفند1392 )
» کیک اسفناج ( یکشنبه 4 اسفند1392 )
» حلوا سه آرد (مجلسی) ( چهارشنبه 30 بهمن1392 )
» سوپ کدو حلوایی ( سه شنبه 22 بهمن1392 )
» بازی وبلاگی 3 : دغدغه شما چیه؟! ( یکشنبه 6 بهمن1392 )
» توضیح ( یکشنبه 8 دی1392 )
» کیک کدو حلوایی ( سه شنبه 26 آذر1392 )
» پوره کدو حلوایی ( سه شنبه 26 آذر1392 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...