اردبیل و گردنه حیران که بری امکان نداره این آش خوشمزه رو نخوری...به به...خیلی خوشمزه ست..من اولین باری که این آش رو خوردم و عاشقش شدم وقتی بود که دختر عموی همسری توی خونه مون برامون پخت... نه که مامانش اردبیلی هستن...همونوقت بود که من یه دل نه صد دل عاشق این آش شدم...حالا هم اینو از مامان همسری یاد گرفتم..مطمئنا آش دوغ دستورای مختلفی داره ..اما این مال اردبیله و همونیه که سرعین می خوری!! این دستورو هم واسه مریم و سحر عزیز میذارم که ازم خواسته بودن..امیدوارم دوست داشته باشین

مواد لازم:

نخود: نصف پ

برنج: 1 پ

دوغ: 2 لیتر

سبزی (تره، گشنیز): نیم کیلو پاک نکرده که بعد از پاک کردن کمی بیشتر از نصفش رو استفاده کردم

سیر: 5 حبه

تخم مرغ: 1 دونه

اردبیل و گردنه حیران که بری امکان نداره این آش خوشمزه رو نخوری...به به...خیلی خوشمزه ست..من اینو از مامان همسری یاد گرفتم..مطمئنا آش دوغ دستورای مختلفی داره ..اما این مال اردبیله

طرز پخت:

نخود رو از شب قبل خیس کنین..برنج رو هم چند ساعت قبل از پخت خیس بدین. سبزی ها رو بعد از شستن، با سیرها خرد کنین. نخود رو بذارین بپزه،

نیم پز که شد برنج رو هم بهش اضافه کنین..نخود پخت و برنج هم خوب وا شد و نرم شد

سیر و سبزی ها رو اضافه کنین

1 تخم مرغ رو توی دوغ بریزین و خوب هم بزنین ( می تونین توی همزن بریزین) وقتی سبزی ها یکم مخلوط شدن با مواد دوغ رو هم اضافه کنین و سریع هم بزنین...از اینجا به بعد فقط باید هم بزنین...یه لحظه هم به حال خودش نذارین که دوغ نبره .. فقط نکته مهم اینه که در یک جهت مرتب هم بزنین تا آشتون لخته نشه و دوغ نبره

همینطور هم بزنین تا کمی غلیظ بشه و سبزی تغییر رنگ بده کمی ...اما اصلا غل نرنه و نجوشه...آشتون آماده ست...فقط همین هم زدنش آدم رو خسته می کنه


آش دوغ رو توی گردنه حیران با سیر می خورن

فردا باید بریم سرکار والا ما هم می خوردیم

فقط مواظب باشین، هم دوغ هم سیر فشارتون رو پایین میاره...مثه من زیاده روی نکنین!

اینم یه ورژن دیگه از آش دوغ با قلقلی


دسته بندی : غذاهای بدون گوشت
آشپزی با: حبوبات, دوغ تاریخ: 21:57 - جمعه 4 شهریور1390 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» نان پنجره ای ( پنجشنبه 23 مرداد1393 )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه 19 مرداد1393 )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه 16 مرداد1393 )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه 15 مرداد1393 )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )
» مافین دونات ( پنجشنبه 1 خرداد1393 )
» قلیه بادمجان ( یکشنبه 28 اردیبهشت1393 )
» راهنمای تصویری استفاده بهینه از وبلاگ ( دوشنبه 22 اردیبهشت1393 )
» کاسترد Custard ( سه شنبه 16 اردیبهشت1393 )
» کیک شیفون موکا ( شنبه 30 فروردین1393 )
» بریانی مرغ پاکستانی (چیکن بریانی) ( چهارشنبه 27 فروردین1393 )
» کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ( دوشنبه 25 فروردین1393 )
» دورچین سیب زمینی به شکل رز ( شنبه 23 فروردین1393 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...