بارها گفتم که من عاشق آش و سوپم...نه؟!! اینم یکی از اوناست که خیلی دوستش دارم

مواد لازم:

مرغ

هویج: 2 تا متوسط

قارچ: 5 تا ورقه شده

جو پوست کنده: از نصف پیمانه بیشتر!!

شیر: 1 پ

آرد ذرت: 2 ق غ

طرز پخت:

من واسه سوپ، بیشتر از قسمتهای استخونی، مثل گردن و بال و پشت استفاده می کنم.. واسه همینم مقدار ندادم...شما می تونی از نصف سینه مرغ هم استفاده کنین. جو رو که از قبل خیس دادم با مرغ و 1 پیاز درسته و نمک و فلفل گذاشتم بپزه

اونا که پختن پیاز رو دربیارین و بریزین دور ... مرغها رو هم ریش ریش کنین.

هویجهای رنده شده رو با مرغها و قارچ ها بریزین توی دیگ

بیست دقیقه ای روی حرارت بمونه تا پختشون کامل بشه ... آرد ذرت رو توی شیر حل کنین و توی سوپ بریزین و شروع کنین به هم زدن

همینجا یه نکته بگم:

 اگه می خواین سوپتون طعم شیرش بیشتر باشه مرغ رو با آب کمتر بپزین و عوضش مقدار شیر رو بیشتر کنین. تو خونه ما زیاد این حالت طرفدار نداره ... حالا می گم براتون!

خب برگردیم سر کارمون! بعد اضافه کردن شیر، باید مرتب هم بزنین تا شیر سر نره و جوش هم نیاد که نبره .. غلظت سوپتون که مناسب شد سوپ خوشمزه تون آماده ست

توی ظرف بکشین و با خامه تزیین کنین..من فقط جند قطره ریختم که کسی هم شک نکنه!!!

هیچی هم واسه تزیین نداشتم بازم...شرمنده تونم!

واقعا عالی و خوشمزه بود با اینکه خامه نداشت ... و نکته جالبش این بود که، این سوپ توی خونمون جز خودم و پسرم طرفدار نداشت همیشه ولی این بار در کمال ناباوری هم دختری هم همسری 2 کاسه پر خوردن!! از تعجب داشتم شاخ در می آوردم... دختری مامان که بازم میخواست و می گفت: خیلیی خوشمزه شده! اما من دیگه ندادم بهش!!

چقدر شکمم رو صابون زده بودم که هیششششکی نمی خوره و خودم همشو می خورم!! اما از شوخی گذشته، اینقده ذوق کردم که این بار دوست داشتن...اونم فکر کنم واسه این بود که این بار شیرش رو کمتر ریختم ... همونی که اون بالا نوشتم

نکته: مقدارها رو طبق ذایقه تون کم و زیاد یا حذف کنین...می تونین قارچ نریزین و یا بجای مرغ فقط از آب مرغ استفاده کنین...ما عشق قارچیم زیاد می ریزم!!


دسته بندی : آش، سوپ، آبگوشت
آشپزی با: ماکیان, هویج, قارچ تاریخ: 12:31 - چهارشنبه 20 مهر1390 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» پست موقت ( پنجشنبه 22 آبان1393 )
» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه 7 آبان1393 )
» تزیین کیک با تنالیته بنفش ( چهارشنبه 30 مهر1393 )
» کوکی هویج ( پنجشنبه 17 مهر1393 )
» خورش هویج 2 ( یکشنبه 6 مهر1393 )
» کاپ کیک ساده هل و گلاب ( چهارشنبه 2 مهر1393 )
» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه 30 شهریور1393 )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه 14 شهریور1393 )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه 11 شهریور1393 )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه 5 شهریور1393 )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه 31 مرداد1393 )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه 23 مرداد1393 )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه 19 مرداد1393 )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه 16 مرداد1393 )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه 15 مرداد1393 )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...