اینم دومین موساکای خوشمزه من که با اولی یه فرقهایی داره

مواد لازم:

بادمجان متوسط: 4، 5 تا

گوشت چرخکرده: 1 پ

سیب زمینی: 3 تا متوسط

پیاز: 1 دونه متوسط

سیر: 4 ، 5 حبه

جعفری خرد شده: 3 ق غ

پوره گوجه فرنگی: 1 پ

برای سس بشامل:

آرد: 4 ق غ

شیر: 2 پ

پنیر گودا: نصف پ

کره: 50 گرم (من نریختم)

زرده تخم مرغ: 1 دونه

طرز پخت:

بادمجانها رو بعد از پوست کندن از درازا برش بزنین و نمک بپاشین و توی آبکش بذارین تا تلخیش بره 

پیاز رو ریز خرد کنین و با سیر له شده توی 2 قاشق روغن زیتون تفت بدین تا نرم و سبک بشه


گوشت رو بهش اضافه کنین و به تفت دادن ادامه بدین تا قهوه ای بشه و آب گوشت گرفته بشه


جعفری خرد شده رو هم بریزین و هم بزنین..3 تا گوجه فرنگی رو توی غذاساز ریختم تا پوره بشه.. با 2 قاشق رب گوجه و نمک و فلفل به گوشتها اضافه کنین

و درش رو بذارین تا با حرارت ملایم بپزه . در نهایت نباید آبی داشته باشه.

حالا بریم تا سس بشامل رو آماده کنیم: 

آرد رو کم کم توی شیر حل کنین و خوب هم بزنین تا گلوله نشه...اگه لازم بود صافش کنین..(شما می تونین کره رو آب کنین روی حرارت و بعد آروم این مایع رو بهش اضافه کنین ... من دیگه کره نریختم..)

چون پنیر گودا خودش چربه) زرده تخم مرغ، نمک، فلفل و پنیر رنده شده رو به مواد اضافه کنین

اینم پنیر گودا که یکی از دوستان ازم پرسیده بود

و خوب هم بزنین روی حرارت تا سس کمی غلیظ و پخته بشه.


کف ظرف Pyrex رو با کمی روغن زیتون چرب کنین .. بادمجونهای تلخی گرفته و خشک شده رو کنار و روی هم بچینین.. (از اینجا به بعد دوربینم شارژ تموم کرد...شرمنده م) سیب زمینی های حلقه شده رو هم روی بادمجونها...سس راگو (همون مایه گوشتی) رو هم روی سطح سیب زمینی ها بپوشونین...نصف سس بشامل رو بریزین روش و مجدد یه لایه سیب زمینی و بعد هم بادمجانها رو بچینین.

بقیه سس بشامل رو روی موادتون بریزین تا پخش بشه . روی پیرکس رو با فویل بپوشونین و بذارین توی فر تا پخته بشه . بعد از پخت، فویل رو بردارین و واسه یه ربع تا 20 مین بذارین توی فر تا روی موادتون طلایی بشه.

تو مدتی که غذاتون توی فره می تونین با چنگال تستش کنین و مطمئن شین که پخته ست...روش که طلایی شد آماده ست.. درش بیارین و بذارین کمی از حرارت بیفته بعد سرو کنین تا تمیز قاچ بشه

اگه بادمجون دوست داشته باشین این غذاییه که واقعا لذت می برین از خوردنش.


چند تا نکته هم بگم :

- اولین باری که این غذا رو درست کرده بودم بدون سیب زمینی بود. اکثر دستورا هم سیب زمینی نداره.....بعد توی برنامه me chef دیدم که آشپز یونانی سیب زمینی هم ریخت..گفتم اینبار اینجوری امتحان کنم...ضمن اینکه خود یونانی ها بادمجونها رو از درازا قاچ می کنن.. شما می تونین حلقه حلقه هم بکنین...خلاصه اینکه خیلی خوشمزه بود و موقع قبول خانواده محترم قرار گرفت!

- سری پیش بادمجونها رو اول کمی تفت داده بودم..نه خیلی سرخ بشه یکم طلایی شده بود..اقرار می کنم خیلی خوشمزه تر از این یکی بود ولی خب خیلی پر کالری و چرب و چیلی میشه .. (اگه توی تابه دو رو بادمجونها رو درست کنین با 1 قاشق روغن می تونین بادمجونها رو خوب تفت بدین .. )

- درضمن می تونین پنیر رو توی سس نریزین...بلکه بعد از ریختن سس بشامل لا و روی مواد، روش پنیر رنده کنین

- سری پیش، چون بادمجونهام تفت داده بود، سس بشامل رو فقط روی لایه آخر مواد ریختم و دیگه بین مواد نریختم. اینبار چون بادکجون و سیب زمینی خام بودن نصف سس رو بین مواد ریختم تا پخته بشن.

امیدوارم شما هم خوشتون بیاد و لذت بسیااااااار ببرین از خوردنش


بازم درست می کنم و عکس مراحل رو میذارم براتون

دسته بندی : ماکارونی ، پاستا
آشپزی با: بادمجان, گوشت تاریخ: 8:0 - سه شنبه ۱۷ آبان۱۳۹۰ | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( شنبه ۲۳ اسفند۱۳۹۳ )
» شیرینی مربایی (شیرینی مشهدی، شیرینی آلمانی) ( شنبه ۲۳ اسفند۱۳۹۳ )
» شیرینی پادرازی ( پنجشنبه ۱۴ اسفند۱۳۹۳ )
» شیرینی بادام هندی پودری ( پنجشنبه ۱۴ اسفند۱۳۹۳ )
» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن۱۳۹۳ )
» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی۱۳۹۳ )
» من هستم بوخودااااا :) ( سه شنبه ۱۶ دی۱۳۹۳ )
» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی۱۳۹۳ )
» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر۱۳۹۳ )
» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان۱۳۹۳ )
» تزیین کیک با تنالیته بنفش ( چهارشنبه ۳۰ مهر۱۳۹۳ )
» کوکی هویج ( پنجشنبه ۱۷ مهر۱۳۹۳ )
» خورش هویج 2 ( یکشنبه ۶ مهر۱۳۹۳ )
» کاپ کیک ساده هل و گلاب ( چهارشنبه ۲ مهر۱۳۹۳ )
» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه ۳۰ شهریور۱۳۹۳ )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه ۱۴ شهریور۱۳۹۳ )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه ۱۱ شهریور۱۳۹۳ )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه ۵ شهریور۱۳۹۳ )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه ۳۱ مرداد۱۳۹۳ )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه ۲۳ مرداد۱۳۹۳ )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...