اول از همه عذرخواهی کنم واسه تاخیرم تو این چند روز...راستش حالم مدتیه خوب نیست .. پنجشنبه هم مهمونای عزیزی داشتم که بخاطر حال ناجورم نتونستم اونجور که باید ازشون پذیرایی کنم و شرمنده شون شدم..این رولت ها رو هم اون شب درست کرده بودم

مواد لازم:

آرد: دو سوم پیمانه

شیر:یک چهارم پیمانه

روغن مایع: یک چهارم پیمانه

تخم مرغ: 3 تا

نمک: یک هشتم ق چ

مواد لازم برای سالاد سیب زمینی:

سیب زمینی: 1 دونه بزرگ

خیار شور: 5، 6 تا متوسط

سس مایونز

جعفری: 3 ق غ

پیازچه: 2، 3 تا

فلفل

کالباس: 8 ورق

طرز پخت:

تخم مرغها رو توی یه ظرف شکوندم، شیر، روغن، نمک و فلفل زدم و با همزن زدم...آرد رو هم کم کم اضافه کردم و بازم زدم تا مایه صاف و یه دستی داشته باشم

تابه نچسب مستطیل رو چرب کردم (من از تابه دو رو هپی کال استفاده کردم)

از موادم توی تابه ریختم و آروم پخشش کردم تا یکنواخت شکل مستطیل رو بگیره ( همه موادم رو نریختم تا خمیرم کلفت نشه...توی 2 نوبت ریختم...ابعاد تابه م اینو بهم می گفت !! )

بعد از دو سه دقیقه که خمیر خودش رو گرفت و یه طرفش پخت برگردوندم

بعد از همین مدت که اون یکی طرف هم پخت ، خمیر آماده رو روی پارچه تمیز نمداری رو که دم دستم گذاشته بودم گذاشتم

و با همون پارچه شروع کردم  به رول کردنش

بقیه مایه رو هم به همین ترتیب آماده کردم و خمیر رول شده رو کنار گذاشتم تا خنک بشه...توی این مدت سیب زمینی پخته و خیار شور رو رنده کردم ( البته دختر گل مامان این کارو کرد) با جعفری خرد شده و پیازچه ریز شده و کمی فلفل (نمک نزدم دیگه) و سس مایونز کم چرب مخلوط کردم

بماند که این وسط بخاطر خالی شدن ظرف سس که کمی توش مونده بود و نصفه بود و وقتی فشارش می دادم و یه صدای بامزه ای درمیومد ازش، چقــــــــــــــــــــدر هستی و مانی خندیدین!!!!

خب حالا خمیر خنک شده رو باز کردم و یه لایه نازک سس مایونز روش پخش کزدم (خمیر باید حتما خنک شده باشه تا سس آب نندازه )

بعد ژامبون ها رو کاملا روش چیدم

واسه هر خمیر 4 ورق بس بود...اگه تابه تون بزرگ بود و همه مواد رو یکجا ریختین احمالا 8 ورق میشه...بعد هم سالاد سیب زمینی رو روشون پخش کردم

و بعد هم شروع کردم به رول کردن رولتم و آخر هم اضافه ش رو بریدم و دادم به اون وروجک هام که یه جوری نگام می کردن که یعنی مامان می دی؟؟!!

و بعد هم واسه یکی دو ساعت گذاشتم توی یخچال تا خودش رو بگیره و خوب سرد بشه

بعد هم روش با سس مایونز خطوطی انداختم و برش زدم

لبوی پخته رو قالب زدم و با برگ گشنیز روشون رو تزیین کردم

دوسش داشتم

مطمئنم بچه ها خیلی خوششون میاد...از طرفی هم کالباس زیادی هم نخوردن...هر برش این رولت کالباس زیادی توش نداره

منبع: خواهر عزیز دلم و مجله تواما با هم!


دسته بندی : صبحانه، میان وعده
آشپزی با: سوسیس و کالباس تاریخ: 20:39 - شنبه 21 آبان1390 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» پست موقت ( پنجشنبه 22 آبان1393 )
» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه 7 آبان1393 )
» تزیین کیک با تنالیته بنفش ( چهارشنبه 30 مهر1393 )
» کوکی هویج ( پنجشنبه 17 مهر1393 )
» خورش هویج 2 ( یکشنبه 6 مهر1393 )
» کاپ کیک ساده هل و گلاب ( چهارشنبه 2 مهر1393 )
» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه 30 شهریور1393 )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه 14 شهریور1393 )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه 11 شهریور1393 )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه 5 شهریور1393 )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه 31 مرداد1393 )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه 23 مرداد1393 )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه 19 مرداد1393 )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه 16 مرداد1393 )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه 15 مرداد1393 )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...