این دسر خوشمزه و آسون رو واسه مهمونهام درست کرده بودم که از شانس بدم تا اون روز اصلا کدو حلوایی نخورده بودن!

مواد لازم:

کدو حلوایی: 1 دونه کوچک (کدو کوچیکتر که باشه خوشمزه تره)

خامه: 1 بسته کوچک میهن

بیسکویت لیدی فینگر: 12 تا

شکر: 2 ق غ

عسل: 2 ق غ

پودر هل: 2 ق م

پسته و گردو: 1 پ

طرز پخت:

اول کدوها رو قاچ کردم و پوستشون رو گرفتم و با شکر و هل و 2 قاشق آب گذاشتم تا بپزه..کدو خودش آب میندازه

بعد که خوب نرم شد با پشت قاشق له کردم تا پوره بشه ... کم شیرین بود کمی عسل اضافه کردم (شما مقدار شکر و عسل رو خودتون امتحان کنین...چون به شیرینی خود کدو هم ربط داره...می تونین شکر رو هم کلا حذف کنین و عسل استفاده کنین فقط)

درحدی که 4،5 قاشق آب داشته باشه کافیه...آبش رو توی یه کاسه می ریزیم و کنار می ذاریم...2 قاشق از پوره کدو رو توی ظرف سرو ریختم.. کمی روش خامه ریختم(می تونین کدو رو کم شیرینتر کنین و بجاش خامه رو با پودر قند مخلوط کنین).. لیدی فینگرها رو 2،3 تکه کردم و توی آب کدو گذاشتم و زودی برگردوندم تا دو طرفش خیس بشه

بعد روی خامه توی ظرف گذاشتم

و یه لایه دیگه پوره کدو ریختم

آخرش هم روش دوباره لیدی فینگر گذاشتم

م برای یکی دو ساعت توی یخچال گذاشتم...موقع سرو روش رو با پسته و گردوی خرد شده ( پودر نشه ها فقط کمی خرد کنین) و خامه فرم گرفته تزیین کنین هم خوشمزه تر میشه هم خوشگلتر...من نداشتم متاسفانه

اگه از خامه نمی ترسین بیشترش کنین خوشمزه تر میشه و خوشگلتر...چون کاملا می تونین لایه ها رو جدا کنین...اما من لایه های خامه رو کم ریختم...بعدشم می تونین خامه رو فرم بدین و بعد توی لایه ها بریزین...من چون اونروز که مهمون داشتم حالم خوب نبود نتونستم زیاد وقت بذارم. این مواد برای 6 تا 7 نفر تقریبا کافیه.. امیدوارم شما هم مثل من از این دسر خوشتون بیاد..

از کدو حلوایی غافل نشین که خیلی مفیده...منتظر دستورای بعدی هم باشین


دسته بندی : دسر
آشپزی با: کدو حلوایی تاریخ: 11:32 - سه شنبه 24 آبان1390 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )
» مافین دونات ( پنجشنبه 1 خرداد1393 )
» قلیه بادمجان ( یکشنبه 28 اردیبهشت1393 )
» راهنمای تصویری استفاده بهینه از وبلاگ ( دوشنبه 22 اردیبهشت1393 )
» کاسترد Custard ( سه شنبه 16 اردیبهشت1393 )
» کیک شیفون موکا ( شنبه 30 فروردین1393 )
» بریانی مرغ پاکستانی (چیکن بریانی) ( چهارشنبه 27 فروردین1393 )
» کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ( دوشنبه 25 فروردین1393 )
» دورچین سیب زمینی به شکل رز ( شنبه 23 فروردین1393 )
» کیک کوییک میکس شیر عسلی ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» عیدانه 93 ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» شیرینی گل شکری ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه شکر رنگی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه روغن صاف قنادی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...