همیشه باقالی پلو رو با گوشت ساده (نمک و فلفل و پیاز و دارچین و کمی زرچوبه) درست می کنم...این بار با رب درست کردم که بازم عالی بود

مواد لازم:

برنج: 2 پ

باقالی از 2 پوست درآورده و قاچ شده: تقریبا 2 پ (کم و زیادیش به اختیار و ذایقه تون)

شوید خشک: 5، 6 قاشق پر

گوشت: به میزان لازم (من بسته هام 6 تاییه)

پیاز: 2 تا

سیر: 3 حبه

چوب دارچین: 1 تراشه

رب گوجه: 1 ق

نمک، فلفل، زعفران

طرز پخت:

گوشت رو با آب و 1 پیاز و چوب دارچین گذاشتم تا آروم بپزه ...اول با در باز .. وقتی کف کرد کفش رو جدا کردم و بعد درش رو گذاشتم...نیم پز که شد نمک و فلفل زدم و با حرارت  ملایم گذاشتم تا جایی که خوب بپزه و نصف استکان آب داشته باشه

برنج و باقالی های شسته رو با آب و نمک توی دیگ جادار ریختم و گذاشتم روی حرارت..اگه می دونین باقالی تون دیر پزه جدا بپزینش

بعد از آبکش کردن و آب ولرم روشون ریختن، شوید رو ریختم و خوب مخلوط کردم..(من شوید تازه نداشتم و از شوید خشک استفاده کردم)

آب گوشت رو صاف کردم

کف دیگ رو کمی روغن و کمی آب گوشت ریختم و برنج رو روش ریختم و گذاشتم روی حرارت تا بخار کنه.

بعد از بخار کردن، بقیه آب گوشت رو با کمی زعفرون و روغن(من روغن نمیدم روی برنج) مخلوط کردم و روی برنج دادم (همه خوشمزگی باقالی پلو به اینه که آب گوشت روی برنج بدین) و گذاشتم با حرارت ملایم بپزه

اون یکی پیاز رو خلال کردم و با روغن زیتون تفت دادم و نرم و طلایی که شد یه دونه سیر خرد شده رو هم ریختم و با زرچوبه و رب تفت دادم...گوشتهای پخته رو هم بهش اضافه کردم و یه چرخی دادم

یعد هم باقالی پلو رو با این گوشت خوشمزه سرو کردم و با ماست و سالاد شیرازی شد ناهار روز جمعه ما

جای همگی خالی خوشمزه بود...اینم تجربه ای بود بسیار لذیذ و خوشمزه


دسته بندی : پلوها
آشپزی با: گوشت, باقالی تاریخ: 17:25 - سه شنبه 1 آذر1390 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )
» مافین دونات ( پنجشنبه 1 خرداد1393 )
» قلیه بادمجان ( یکشنبه 28 اردیبهشت1393 )
» راهنمای تصویری استفاده بهینه از وبلاگ ( دوشنبه 22 اردیبهشت1393 )
» کاسترد Custard ( سه شنبه 16 اردیبهشت1393 )
» کیک شیفون موکا ( شنبه 30 فروردین1393 )
» بریانی مرغ پاکستانی (چیکن بریانی) ( چهارشنبه 27 فروردین1393 )
» کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ( دوشنبه 25 فروردین1393 )
» دورچین سیب زمینی به شکل رز ( شنبه 23 فروردین1393 )
» کیک کوییک میکس شیر عسلی ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» عیدانه 93 ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» شیرینی گل شکری ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه شکر رنگی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه روغن صاف قنادی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...