X
تبلیغات
لذت آشپزی با هانی شف - خاگینه بادام
 

سلاااااااااااااام دوست جونای خودم...دلم واستون یه ذره شده بود..  تصاوير زيباسازی|www.RoozGozar.com|تصاویر زیباسازی

یعنی من روانی شدم از دست این بلاگفا....3 روزه میخوام پست بذارم و اذیتم می کنه ... حالا خدا رو شکر که باز شد...جونم براتون بگم که این خاگینه خوشمزه رو بار اولم بود درست کردم...خیلی هم عالی بود...جاتون خالی

مواد لازم:                                                          مواد لازم برای تهیه شیره خاگینه:

تخم مرغ : 3 تا                                                        شکر: 2 پ

آرد 1 پ                                                                  آب: 1 پ

ماست یا شیر: یک چهارم پ                                     گلاب:یک دوم پ

روغن مایع : 2 ق غ                                                  زعفران دم کرده: 1 ق س

بادام پودر شده: 1 فنجان

بگینک پودر 1: ق م

وانیل: یک دوم ق چ

هل کوبیده و خلال بادام: مقداری

طرز پخت:

من بادوم پوست کنده داشتم که ریختم توی آسیاب و پودرش کردم...نه خیلی پودرها! اگه بادوم با پوست دارین توی آب داغ بریزین و بذارین چند ساعتی بمونه و به راحتی پوستش رو در بیارین و بادومها رو بعد از خشک شدن آسیاب کنین. تخم مرغها و وانیل رو با هم زن زدم

تا کف کنه و حجمش دو برابر بشه.

ماست یا شیر ( من ماست ریختم) و روغن مایع رو ریختم توی تخم مرغها و بازم هم زدم.

آرد رو که قبلا الک کرده بودم با بکینگ پودر مخلوط کردم و توی مواد ریختم و با هم زن زدم تا با مواد مخلوط بشه.

پودر بادام  و هل رو هم ریختم

و دیگه همزن رو کنار گذاشتم و با قاشق مواد رو مخلوط کردم.

توی تابه رو چرب کردم و مواد خاگینه رو توش ریختم. روش رو صاف کردم و کمی خلال بادوم روی مواد ریختم و در تابه رو گذاشتم و حرارت رو ملایم کردم (من بازم از تابه دورو هپی کال که دارم استفاده کردم)

یه طرف که سرخ شد بر گردوندم تا طرف دیگه هم طلایی بشه

برش زدم  و گذاشتم تا سرد بشه.

خب حالا بریم شیره رو آماده کنیم:  همه مواد شیره بجز زعفرون رو مخلوط کردم  و گذاشتم  رو حرارت تا بجوشه و کمی قوام بیاد اما نه خیلی. بعد هم زعفران رو توش ریختم و یه جوش که زد برداشتم.

شیره داغ رو روی خاگینه که سرد شده ریختم جوری که شیره کاملا روشون رو بگیره...با قاشق هم مرتب روی خاگینه ها می ریختم

مجدد روی حرارت گذاشتم تا چند جوش بزنه بعد از روی حرارت بر میداریم و  میگذاریم تا شیره جذب خاگینه بشه.

هم سرد هم گرم میشه خوردش...من هردو رو امتحان کردم و دوست داشتم

نمای نزدیکش رو هم ببینین تا کتوجه بافت نرمش بشین

اینم همون موقع تا گرم بود خوردم تا بافتش رو ببینین

مرسی از اسرا جون واسه دستور این خاگینه خوشمزه


دسته بندی : دسر
تاریخ: 11:22 - جمعه 11 آذر1390 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» بریانی مرغ پاکستانی (چیکن بریانی) ( چهارشنبه 27 فروردین1393 )
» کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ( دوشنبه 25 فروردین1393 )
» دورچین سیب زمینی به شکل رز ( شنبه 23 فروردین1393 )
» کیک کوییک میکس شیر عسلی ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» عیدانه 93 ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» شیرینی گل شکری ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه شکر رنگی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه روغن صاف قنادی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» انتخاب برترین وبلاگ سال 92 ( شنبه 24 اسفند1392 )
» تارتلت نارگیلی ( چهارشنبه 21 اسفند1392 )
» شیرینی تَرَک Crackle Cookie ( جمعه 16 اسفند1392 )
» شیرینی رُزِت دارچینی (شیرینی پنیری با طعم دارچین) ( سه شنبه 6 اسفند1392 )
» کیک اسفناج ( یکشنبه 4 اسفند1392 )
» حلوا سه آرد (مجلسی) ( چهارشنبه 30 بهمن1392 )
» سوپ کدو حلوایی ( سه شنبه 22 بهمن1392 )
» بازی وبلاگی 3 : دغدغه شما چیه؟! ( یکشنبه 6 بهمن1392 )
» توضیح ( یکشنبه 8 دی1392 )
» کیک کدو حلوایی ( سه شنبه 26 آذر1392 )
» پوره کدو حلوایی ( سه شنبه 26 آذر1392 )
» روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب ( سه شنبه 26 آذر1392 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...