سلاااااااااااااام دوست جونای خودم...دلم واستون یه ذره شده بود..  تصاوير زيباسازی|www.RoozGozar.com|تصاویر زیباسازی

یعنی من روانی شدم از دست این بلاگفا....3 روزه میخوام پست بذارم و اذیتم می کنه ... حالا خدا رو شکر که باز شد...جونم براتون بگم که این خاگینه خوشمزه رو بار اولم بود درست کردم...خیلی هم عالی بود...جاتون خالی

مواد لازم:                                                          مواد لازم برای تهیه شیره خاگینه:

تخم مرغ : 3 تا                                                        شکر: 2 پ

آرد 1 پ                                                                  آب: 1 پ

ماست یا شیر: یک چهارم پ                                     گلاب:یک دوم پ

روغن مایع : 2 ق غ                                                  زعفران دم کرده: 1 ق س

بادام پودر شده: 1 فنجان

بگینک پودر 1: ق م

وانیل: یک دوم ق چ

هل کوبیده و خلال بادام: مقداری

طرز پخت:

من بادوم پوست کنده داشتم که ریختم توی آسیاب و پودرش کردم...نه خیلی پودرها! اگه بادوم با پوست دارین توی آب داغ بریزین و بذارین چند ساعتی بمونه و به راحتی پوستش رو در بیارین و بادومها رو بعد از خشک شدن آسیاب کنین. تخم مرغها و وانیل رو با هم زن زدم

تا کف کنه و حجمش دو برابر بشه.

ماست یا شیر ( من ماست ریختم) و روغن مایع رو ریختم توی تخم مرغها و بازم هم زدم.

آرد رو که قبلا الک کرده بودم با بکینگ پودر مخلوط کردم و توی مواد ریختم و با هم زن زدم تا با مواد مخلوط بشه.

پودر بادام  و هل رو هم ریختم

و دیگه همزن رو کنار گذاشتم و با قاشق مواد رو مخلوط کردم.

توی تابه رو چرب کردم و مواد خاگینه رو توش ریختم. روش رو صاف کردم و کمی خلال بادوم روی مواد ریختم و در تابه رو گذاشتم و حرارت رو ملایم کردم (من بازم از تابه دورو هپی کال که دارم استفاده کردم)

یه طرف که سرخ شد بر گردوندم تا طرف دیگه هم طلایی بشه

برش زدم  و گذاشتم تا سرد بشه.

خب حالا بریم شیره رو آماده کنیم:  همه مواد شیره بجز زعفرون رو مخلوط کردم  و گذاشتم  رو حرارت تا بجوشه و کمی قوام بیاد اما نه خیلی. بعد هم زعفران رو توش ریختم و یه جوش که زد برداشتم.

شیره داغ رو روی خاگینه که سرد شده ریختم جوری که شیره کاملا روشون رو بگیره...با قاشق هم مرتب روی خاگینه ها می ریختم

مجدد روی حرارت گذاشتم تا چند جوش بزنه بعد از روی حرارت بر میداریم و  میگذاریم تا شیره جذب خاگینه بشه.

هم سرد هم گرم میشه خوردش...من هردو رو امتحان کردم و دوست داشتم

نمای نزدیکش رو هم ببینین تا کتوجه بافت نرمش بشین

اینم همون موقع تا گرم بود خوردم تا بافتش رو ببینین

مرسی از اسرا جون واسه دستور این خاگینه خوشمزه


دسته بندی : دسر
تاریخ: 11:22 - جمعه 11 آذر1390 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه 16 آذر1393 )
» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه 7 آبان1393 )
» تزیین کیک با تنالیته بنفش ( چهارشنبه 30 مهر1393 )
» کوکی هویج ( پنجشنبه 17 مهر1393 )
» خورش هویج 2 ( یکشنبه 6 مهر1393 )
» کاپ کیک ساده هل و گلاب ( چهارشنبه 2 مهر1393 )
» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه 30 شهریور1393 )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه 14 شهریور1393 )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه 11 شهریور1393 )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه 5 شهریور1393 )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه 31 مرداد1393 )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه 23 مرداد1393 )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه 19 مرداد1393 )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه 16 مرداد1393 )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه 15 مرداد1393 )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...