این سمبوسه ها برای من نوستالژی داره!!! هربار که درست می کنم منو می بره به دوران خوش مجردی و زمانی که با خواهرم، اینا رو درست می کردیم ... تا مامان نون لواش می خرید ما هم زودی دست بکار می شدیم!!!


مواد لازم:

نان لواش نرم

گوشت چرخ کرده: 200 گرم

پیاز کوچک: 1 دونه

سیب زمینی متوسط: 1 دونه

جعفری خرد شده: 2 ق غ

رب گوجه: 1 ق غ

طرز پخت:

اونچه که واسه من توی این پست مهمه، طرز پیچیدن سمبوسه هاست..مواد داخلش دلخواهه و هرکسی می تونه اونچه دوست داره توش بریزه.. من این بار موادش رو اینجوری درست کردم

پیاز رو ریز کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و با نمک و فلفل و رب گوجه و زرچوبه و پودر آویشن مخلوط کردم و گذاشتم تا مواد هم مزه بشن.. این مایه نباید خیلی روغن داشته باشه ها

یه ظرف آب ریختم و با نمک و گذاشتم روی حرارت تا جوش بیاد..سیب زمینی رو مکعبی خرد کردم و ریختم توی آب درحال جوش و بعد از حدود 6 دقیقه که نرم شدن کمی، از روی حرارت برداشتم و ریختم توی آبکش...بعد از خنک شدن با جعفری خرد شده به مایه گوشتی که آماده و خنک شده اضافه کردم

خب بریم سراغ نونها...یه توضیحی بدم: واسه سمبوسه، نون باید خیلی نرم باشه تا موقع پیچیدن، خرد نشه...یادمه هروقت می خواستیم با خواهرم درست کنیم...مامانم می رفت نون می خرید و تا داغ بود لای پارچه می پیچید تا نرم بمونه ... بعد هم اینکه نونش نازک باشه بهتره....بعد ترش هم اینکه با خمیر آماده هم می تونین اینو درست کنین که من اینجا ندیدم ....خب... نونهای نرمتون رو به شکل مستطیل برش بزنین به اندازه ای که می بینین...یکی رو که بریدین به روشی که می گم به شکل سمبوسه ببندین تا مطمئن بشین که اندازه ست..بعد که اندازه ش مورد تاییدتون بود همین مستطیل رو روی بقیه نونها بذارین و از اونها هم مستطیل هم اندازه اولی در بیارین...با این کار سمبوسه های یه اندازه ای خواهید داشت... به تعداد مورد نظرتون که بریدین توی پلاستیک یا جا نونی بذارین که خشک نشن و یکی یکی بیرون بیارین و مواد رو بریزین...اگه همه این نکارت رو رعایت کنین، سمبوسه های خوشگلی خواهید داشت که نه وا می شن و نه خرد ... یه اندازه هم می شن...البته نونهای من از این بسته های آماده بود و زیاد تعریفی نداشت

خب از اینجا به بعد بدون حرف اضافه ای ترجیح می دم عکسها رو دنبال کنین که بهتر از توضیحات من می تونه کمک کنه


 





خب، بعد از آخرین لا 1 قاشق از مواد رو داخل نون که به شکل قیف آماده شده ریختم...همونجور که می بینین به اندازه 2 سانت از نون اضافه میاد که با بریدن یه مثلث کوچیک از گوشه ش (با فلش نشون دادم) راحت می تونین اون رو داخل سمبوسه ببریم و مثل یه پاکت درش رو ببندیم...می تونین این قسمت رو بزرگتر کنین و روی نون بذارین اما مطمئن باشین زیبا نمیشه ...






روغن رو داغ کنین .... سعی کنین روغن اندازه باشه تا سمبوسه ها نسوزه و یکنواخت هم سرخ بشه...سمبوسه آماده شده رو از طرفی که بسته شده توی روغن داغ بذارین و بعد از سرخ شدن یه طرف، برش گردونین و بعد هم حتما لای دستمال تمیز آشپزخونه بذارین تا روغن اضافیش بره

با سس تند سرو کنین...سس رو می تونین خودتون درست کنین اما من وقتش رو نداشتم دیگه


واسه مواد داخلش هم می تونین هرچی دوست دارین استفاده کنین...مرغ پخته و ریش شده با کاری ... سیب زمینی پخته و .... تنوع زیاده


دسته بندی : صبحانه، میان وعده
آشپزی با: گوشت, سیب زمینی تاریخ: 13:1 - دوشنبه ۱۴ آذر۱۳۹۰ | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( شنبه ۲۳ اسفند۱۳۹۳ )
» شیرینی مربایی (شیرینی مشهدی، شیرینی آلمانی) ( شنبه ۲۳ اسفند۱۳۹۳ )
» شیرینی پادرازی ( پنجشنبه ۱۴ اسفند۱۳۹۳ )
» شیرینی بادام هندی پودری ( پنجشنبه ۱۴ اسفند۱۳۹۳ )
» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن۱۳۹۳ )
» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی۱۳۹۳ )
» من هستم بوخودااااا :) ( سه شنبه ۱۶ دی۱۳۹۳ )
» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی۱۳۹۳ )
» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر۱۳۹۳ )
» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان۱۳۹۳ )
» تزیین کیک با تنالیته بنفش ( چهارشنبه ۳۰ مهر۱۳۹۳ )
» کوکی هویج ( پنجشنبه ۱۷ مهر۱۳۹۳ )
» خورش هویج 2 ( یکشنبه ۶ مهر۱۳۹۳ )
» کاپ کیک ساده هل و گلاب ( چهارشنبه ۲ مهر۱۳۹۳ )
» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه ۳۰ شهریور۱۳۹۳ )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه ۱۴ شهریور۱۳۹۳ )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه ۱۱ شهریور۱۳۹۳ )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه ۵ شهریور۱۳۹۳ )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه ۳۱ مرداد۱۳۹۳ )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه ۲۳ مرداد۱۳۹۳ )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...