من خیلی سیب زمینی های رستورانها رو دوست دارم ... آماده ش هم توی سوپرها هست ولی خب چه کاریه؟؟!! خودمون درست می کنیم دیگه!!

کار زیادی نداره...یه دیگ رو با آب و کمی نمک بذارین تا به جوش بیاد...بعد خلال های سیب زمینی رو  که کمی کلفت تر از همیشه خلال کردیم توش می ریزیم و برای 3 تا 5 دقیقه تقریبا میذاریم  تا یه غل بزنه اماجوری که خیلی نرم و پخته نشه ...

بعد هم توی صافی می ریزیم و میذاریم آبش کاملا بره...

درنهایت توی روغن داغ با حرارت متوسط سرخ می کنیم...می تونین توی روغن کمی زرچوبه هم بریزین

بعد هم خلال های سرخ شده رو بذارین تا روغنش بره

این بار می خوام توی فر درست کنم...حتما خبرش رو میدم بهتون

ببینین چه پوک و نرمه


دسته بندی : خوراکی ها و ریزه کاری های پایه آشپزی
آشپزی با: سیب زمینی تاریخ: 18:8 - چهارشنبه 7 دی1390 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )
» مافین دونات ( پنجشنبه 1 خرداد1393 )
» قلیه بادمجان ( یکشنبه 28 اردیبهشت1393 )
» راهنمای تصویری استفاده بهینه از وبلاگ ( دوشنبه 22 اردیبهشت1393 )
» کاسترد Custard ( سه شنبه 16 اردیبهشت1393 )
» کیک شیفون موکا ( شنبه 30 فروردین1393 )
» بریانی مرغ پاکستانی (چیکن بریانی) ( چهارشنبه 27 فروردین1393 )
» کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ( دوشنبه 25 فروردین1393 )
» دورچین سیب زمینی به شکل رز ( شنبه 23 فروردین1393 )
» کیک کوییک میکس شیر عسلی ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» عیدانه 93 ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» شیرینی گل شکری ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه شکر رنگی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...