من خیلی سیب زمینی های رستورانها رو دوست دارم ... آماده ش هم توی سوپرها هست ولی خب چه کاریه؟؟!! خودمون درست می کنیم دیگه!!

 

کار زیادی نداره...یه دیگ رو با آب و کمی نمک بذارین تا به جوش بیاد...بعد خلال های سیب زمینی رو  که کمی کلفت تر از همیشه خلال کردیم توش می ریزیم و برای 3 تا 5 دقیقه تقریبا میذاریم  تا یه غل بزنه اماجوری که خیلی نرم و پخته نشه ...

 

بعد هم توی صافی می ریزیم و میذاریم آبش کاملا بره...

درنهایت توی روغن داغ با حرارت متوسط سرخ می کنیم...می تونین توی روغن کمی زرچوبه هم بریزین

بعد هم خلال های سرخ شده رو بذارین تا روغنش بره

این بار می خوام توی فر درست کنم...حتما خبرش رو میدم بهتون

ببینین چه پوک و نرمه

 


دسته بندی : خوراکی ها و ریزه کاری های پایه آشپزی
آشپزی با: سیب زمینی تاریخ: 18:8 - چهارشنبه 7 دی1390 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» کیک تم بنفش ( چهارشنبه 30 مهر1393 )
» کوکی هویج ( پنجشنبه 17 مهر1393 )
» خورش هویج 2 ( یکشنبه 6 مهر1393 )
» کاپ کیک ساده هل و گلاب ( چهارشنبه 2 مهر1393 )
» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه 30 شهریور1393 )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه 14 شهریور1393 )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه 11 شهریور1393 )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه 5 شهریور1393 )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه 31 مرداد1393 )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه 23 مرداد1393 )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه 19 مرداد1393 )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه 16 مرداد1393 )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه 15 مرداد1393 )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...