وسط غذاهای رژیمی، یکم بریم سراغ غذاهای سرخ کردنی!! قبلا یه مدل فلافل که از دستور یک خانوم سودانی بود رو داشتیم، حالا اینم یه مدل دیگه

مواد لازم:

نخود خام: 250 گرم حدودا (من 2 و نیم پیمانه خیس خورده داشتم .. دیگه نمی دونم خامش چقدر بود)

سیب زمینی خام: 1 دونه متوسط

پیاز: 1دونه

تخم مرغ: 1 دونه

مغز نان باگت یا همبرگر: 1 نون

نمک و مقادیر زیادی فلفل!!

من یکم زرچوبه هم زدم

طرز پخت:

نخودها رو از شب قبل خیسوندم و چند بارم آبش رو عوض کردم تا نفخش بره. خمیر داخل نون ها رو که درآوردم توی کمی شیر خیس دادم..بعد نخودها رو ریختم توی بلندر و حسابی له کردم.سیب زمینی و پیاز رو هم جداگانه ریختم توی بلندر و خرد کردم .. آبشون رو گرفتم و به نخود اضافه کردم.

نون خیس خورده و نمک و فلفل و زرچوبه هم زدم و خوب مواد رو قاطی کردم و تخم مرغم توش شکوندم. هرقدر دوست دارین می تونین تندش کنین...طبعا به خاطر بچه هام نمی تونستم خیلی تند کنم

خمیرمون رو خوب مخلوط می کنیم و کنار می ذاریم. توی یه دیگ کوچک (من توی شیرجوش) روغن ریختم و گذاشتم داغ شه. حرارت متوسط باشه که روغن نسوزه و فلافل ها مغزپخت بشه. بعد اگه قالب فلافل دارین که راحتین و توی قالب می ذارین و توی روغن میندازین..من اما مثه قبل، با اسکوپ زن بستنی، مواد رو برداشتم و توی دستم فرم دادم و توی روغن انداختم.

هردو طرف رو سرخ می کنیم و حتما حتما لای دستمال تمیز آشپزخانه می ذاریم تا روغن اضافیش بره و ما کمتر دچار عذاب وجدان بشیم!!

می شه با تمبر هندی سس درست کنین یا با رب گوجه و ..... ولی چه کاریه... من هات سس داشتم!

جاتون خالی واقعا عالی و خوشمزه بود

بچه هام خیلی دوست داشتن و هستی فرداش ساندویج برد مدرسه

اون یکی فلافل سودانی رو هم اینجا ببینین...اونم خوشمزه بود


دسته بندی : غذاهای بدون گوشت
آشپزی با: حبوبات تاریخ: 19:57 - چهارشنبه 6 اردیبهشت1391 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )
» مافین دونات ( پنجشنبه 1 خرداد1393 )
» قلیه بادمجان ( یکشنبه 28 اردیبهشت1393 )
» راهنمای تصویری استفاده بهینه از وبلاگ ( دوشنبه 22 اردیبهشت1393 )
» کاسترد Custard ( سه شنبه 16 اردیبهشت1393 )
» کیک شیفون موکا ( شنبه 30 فروردین1393 )
» بریانی مرغ پاکستانی (چیکن بریانی) ( چهارشنبه 27 فروردین1393 )
» کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ( دوشنبه 25 فروردین1393 )
» دورچین سیب زمینی به شکل رز ( شنبه 23 فروردین1393 )
» کیک کوییک میکس شیر عسلی ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» عیدانه 93 ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» شیرینی گل شکری ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه شکر رنگی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه روغن صاف قنادی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...