وسط غذاهای رژیمی، یکم بریم سراغ غذاهای سرخ کردنی!! قبلا یه مدل فلافل که از دستور یک خانوم سودانی بود رو داشتیم، حالا اینم یه مدل دیگه

مواد لازم:

نخود خام: 250 گرم حدودا (من 2 و نیم پیمانه خیس خورده داشتم .. دیگه نمی دونم خامش چقدر بود)

سیب زمینی خام: 1 دونه متوسط

پیاز: 1دونه

تخم مرغ: 1 دونه

مغز نان باگت یا همبرگر: 1 نون

نمک و مقادیر زیادی فلفل!!

من یکم زرچوبه هم زدم

طرز پخت:

نخودها رو از شب قبل خیسوندم و چند بارم آبش رو عوض کردم تا نفخش بره. خمیر داخل نون ها رو که درآوردم توی کمی شیر خیس دادم..بعد نخودها رو ریختم توی بلندر و حسابی له کردم.سیب زمینی و پیاز رو هم جداگانه ریختم توی بلندر و خرد کردم .. آبشون رو گرفتم و به نخود اضافه کردم.

نون خیس خورده و نمک و فلفل و زرچوبه هم زدم و خوب مواد رو قاطی کردم و تخم مرغم توش شکوندم. هرقدر دوست دارین می تونین تندش کنین...طبعا به خاطر بچه هام نمی تونستم خیلی تند کنم

خمیرمون رو خوب مخلوط می کنیم و کنار می ذاریم. توی یه دیگ کوچک (من توی شیرجوش) روغن ریختم و گذاشتم داغ شه. حرارت متوسط باشه که روغن نسوزه و فلافل ها مغزپخت بشه. بعد اگه قالب فلافل دارین که راحتین و توی قالب می ذارین و توی روغن میندازین..من اما مثه قبل، با اسکوپ زن بستنی، مواد رو برداشتم و توی دستم فرم دادم و توی روغن انداختم.

هردو طرف رو سرخ می کنیم و حتما حتما لای دستمال تمیز آشپزخانه می ذاریم تا روغن اضافیش بره و ما کمتر دچار عذاب وجدان بشیم!!

می شه با تمبر هندی سس درست کنین یا با رب گوجه و ..... ولی چه کاریه... من هات سس داشتم!

جاتون خالی واقعا عالی و خوشمزه بود

بچه هام خیلی دوست داشتن و هستی فرداش ساندویج برد مدرسه

اون یکی فلافل سودانی رو هم اینجا ببینین...اونم خوشمزه بود


دسته بندی : غذاهای بدون گوشت
آشپزی با: حبوبات تاریخ: 19:57 - چهارشنبه ۶ اردیبهشت۱۳۹۱ | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن۱۳۹۳ )
» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی۱۳۹۳ )
» من هستم بوخودااااا :) ( سه شنبه ۱۶ دی۱۳۹۳ )
» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی۱۳۹۳ )
» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر۱۳۹۳ )
» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان۱۳۹۳ )
» تزیین کیک با تنالیته بنفش ( چهارشنبه ۳۰ مهر۱۳۹۳ )
» کوکی هویج ( پنجشنبه ۱۷ مهر۱۳۹۳ )
» خورش هویج 2 ( یکشنبه ۶ مهر۱۳۹۳ )
» کاپ کیک ساده هل و گلاب ( چهارشنبه ۲ مهر۱۳۹۳ )
» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه ۳۰ شهریور۱۳۹۳ )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه ۱۴ شهریور۱۳۹۳ )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه ۱۱ شهریور۱۳۹۳ )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه ۵ شهریور۱۳۹۳ )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه ۳۱ مرداد۱۳۹۳ )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه ۲۳ مرداد۱۳۹۳ )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه ۱۹ مرداد۱۳۹۳ )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه ۱۶ مرداد۱۳۹۳ )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه ۱۵ مرداد۱۳۹۳ )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه ۶ مرداد۱۳۹۳ )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...