بالاخره بعد از مدتها که دلم میگو می خواست میگو خریدم و این بار برخلاف همیشه که پفکیش می کردم، دلم میگو پلو خواست....اونم از نوع جنوب کشورمون.........خیلییییییییی هم خوشمزه بود...با اجازه جنوبی های عزیز که پا تو کفششون کردم!

مواد لازم:

برنج: 1 و نیم پیمانه

میگو پاک شده: 300گرم

سبزی (گشنیز و شنبلیله به نسبت 3 به 1) :100 گرم (یه دسته)

پیاز: 1 دونه بزرگ

سیر: 5 حبه (یا کمتر اگه دوست داربن)

زعفران

نمک، فلفل

پودر زنجبیل

ادویه کاری و تخم گشنیز (اگه خیلی تند و تیز نمی خواین بشه نریزین)

طرز پخت:

پیاز رو ریز خرد کردم و با سیر خرد شده توی روغن (من روغن ربتون ربختم) تفت دادم...کمی زرچوبه هم زدم و گذاشتم خوب تفت بخوره.

سبزی ها رو که باید گشنیزش بیشتر باشه تا شنبلیله تلخش نکنه، ریز کردم و ریختم توش و گذاشتم تفت بخوره....میگوهای تمیز شده رو هم توش ریختم و نمک و فلفل زدم...
من شنبلیله خشک داشتم که تو مدتی که پیاز و سیرم داشت تفت می خورد، توی آب خیسش دادم و با گشنیز تازه خرد شده اضافه کردم به مواد

من کمی پودر زنجبیل هم ریختم با 1 قاشق زعفران حل شده و کاری ....7، 8 دقیقه بعد از اضافه کردن میگوها خاموش کردم...میگو زیاد تفت بخوره سفت و لاستیکی میشه.

برنج رو آبکش کردم و کف دیگ رو روغن ربختم و سیب زمینی گذاشتم (شما اگه داشتین کاهو بذارین) یکی دو کفگیر برنج ریختم و موادم رو روش ریختم و دوباره برنج و .......

تا همه مواد و برنج تموم بشه...فقط لایه آخر برنج باشه. یعنی میگوها  زیر برنج باشن تا دم بکشن.

زیر دیگ رو روشن کردم و حرارت رو متوسط کردم تا بخار کنه...بعد حرارت را کم کردم...اگه لارم بود آب و روغن بدین روش

همین دیگه

پلوی خوشمزه تون آماده ست

با سبزی خوردن و ترشی محشره

امیدوارم جنوبی های عزیزم، ایراد کارم رو بگن...ما که خیلی خیلی خوشمون اومد...نوش جون

* منظورم از میگوی پاک شده، اینه که هم سر و دم و پوستش رو م یگیریم هم با نوک چاقو یه شکاف پشتش می زنیم و روده شو که مثه یه رگ سیاه هست در میاریم


دسته بندی : غذاهاي دريايي
آشپزی با: میگو تاریخ: 18:34 - دوشنبه 11 اردیبهشت1391 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )
» مافین دونات ( پنجشنبه 1 خرداد1393 )
» قلیه بادمجان ( یکشنبه 28 اردیبهشت1393 )
» راهنمای تصویری استفاده بهینه از وبلاگ ( دوشنبه 22 اردیبهشت1393 )
» کاسترد Custard ( سه شنبه 16 اردیبهشت1393 )
» کیک شیفون موکا ( شنبه 30 فروردین1393 )
» بریانی مرغ پاکستانی (چیکن بریانی) ( چهارشنبه 27 فروردین1393 )
» کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ( دوشنبه 25 فروردین1393 )
» دورچین سیب زمینی به شکل رز ( شنبه 23 فروردین1393 )
» کیک کوییک میکس شیر عسلی ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» عیدانه 93 ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» شیرینی گل شکری ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه شکر رنگی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه روغن صاف قنادی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...