مثه من تعجب کردین؟ آش؟ بادمجان؟ یعنی چی؟ ولی بهتون اطمینان می دم عااشقش می شین..اینو با اطمینان 100% میگم چون دخترم که بادمجون رو با ادا می خوره اینو دوباره خواست و نفهمید که بادمجونه توش...وقتی هم گفتم توش بادمجون داره هم هستی و هم باباش کلییییییی تعجب کردن و بازم خواستن

مواد لازم:

بادمجان: 2 کیلو

نخود: 2 لیوان

عدس: 1 لیوان

پیاز: 3 تا بزرگ

سیر: 4 حبه

آرد: 1 قاشق غذاخوری پر

آب گوشت

نعناع داغ

کشک: 2 لیوان

من نصف این مواد رو استفاده کردم و برای ما 4 نفر کافی بود و کمی هم کم بود!! بس که خوشمزه بود!!!

طرز پخت:

خب مثل همه آش ها حبوبات رو از شب قب جداگانه خیس دادم و چند بار آبش رو عوض کردم...فرداش جداگانه اونا رو پختم..(موقع پخت عدس، در دیگ رو نذارین تا پوستش کنده نشه)..بادمجونا رو هم خرد کردم و نمک زدم و کنار گذاشتم. یه پیاز بزرگ رو خرد کردم و توی روغن تفت دادم و سیر له شده رو همراه با زرچوبه توش ریختم..بادمجونا رو شستم و خشک کردم و به پیاز و سیر اضافه کردم تا نرم بشه و نیمه سرخ

بعد هم حبوبات رو باهاش قاطی کردم

آرد رو توی 2 قاشق روغن تفت دادم و بعد آب گوشت رو کم کم توش ریختم (من قلم گوساله رو با یه پیاز درسته و چوب دارچین و دو ساقه جعفری پختم و صاف کردم)

حبوبات و بادمجون رو هم اضافه کردم و نمک و فلفل و کمی زیره زدم و گذاشتم تا بپزه و بادمجونا له بشه.

کشک رو جوشوندم و توی آش ریختم و یکم برای تزیین کنار گذاشتم ... بقیه پیازها رو هم خلالی و پیاز داغ درست کرده بودم..نصفش رو به آش اضافه کردم و بقیه رو واسه تزیین گذاشتم

ما توی پیجمون یه مسابقه گذاشتیم واسه یک سالگی صفحه مون که تزیین به شکل "سفره ایرانی" باشه..این آش رو به عنوان ایده به شکل سفره ایرانی تزیین کردم که البته خیلی خوب و جالب درنیومد... آخه مانی و هستی نشسته بودن کنارم و می خواستن بخورن...تند و تند انجام دادم و دو تا عکس گرفتم و بردم سر میز

یعنی خیلییییییییییی خوشمزه بود...همه هم دوست داشتن و دوباره خواستن..من این مقدار رو نصف کردم چون می ترسیدم خوب نباشه..ولی از این به بعد آش محبوب خونه مونه... طعمش بی نظیر بود و بادمجونا توش دیده نمیشه اصلا و کسی نمی فهمید بادمجونه اگه خودم نمی گفتم

*من طبق دستور بادمجون رو حلقه ای کردم اما به نظرم نگینی خرد بشه بهتره..دفعه بعد اونجوری می کنم که راحتتر له بشه

*توی دستور گفته بود که میشه به جای آرد، برای لعاب بلغور گندم ریخت اما خودشون میگفتن با آرد بهتره

*اگه آب گوشت نداشتین، توی آب قرص گوشت (عصاره گوشت) بندازین

*به نظرم اومد این آش سنتی ملایر هست

منبع: روزمنو


دسته بندی : غذاهای بدون گوشت
آشپزی با: حبوبات, بادمجان تاریخ: 12:59 - سه شنبه 3 مرداد1391 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» پست موقت ( پنجشنبه 22 آبان1393 )
» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه 7 آبان1393 )
» تزیین کیک با تنالیته بنفش ( چهارشنبه 30 مهر1393 )
» کوکی هویج ( پنجشنبه 17 مهر1393 )
» خورش هویج 2 ( یکشنبه 6 مهر1393 )
» کاپ کیک ساده هل و گلاب ( چهارشنبه 2 مهر1393 )
» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه 30 شهریور1393 )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه 14 شهریور1393 )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه 11 شهریور1393 )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه 5 شهریور1393 )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه 31 مرداد1393 )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه 23 مرداد1393 )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه 19 مرداد1393 )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه 16 مرداد1393 )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه 15 مرداد1393 )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...