بهتون توصیه اکیــــــــــــــــــد می کنم که اینو درست کنین..خیلی خیلی خوشمزه ست..یه جورایی طعم باقلوا رو میده..همسرم که می گفت مزه رشته خشکار میده..خلاصه بدونین که چقددددددددددر خوشمزه بود...خیلی هم راحته درست کردنش

مواد لازم:

هویج: 6 تا معمولی (من 5 تا متوسط داشتم)

تخم مرغ: 5، 6 تا

آرد: 2 قاشق غذاخوری پر

بیکینگ پودر: 1 ق چایخوری سرپر

نمک: خیلی کم

پودر زنجبیل : 1 قاشق مرباخوری

پودر هل: 1 قاشق مرباخوری

گل سرخ خشک

مغز گردو

دارچین

برای شیره:

شکر: 1 لیوان

آب: نصف لیوان

گلاب

طرز پخت:

شکر و آب رو روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاد و کمی قوام داشته باشه..گلاب هم زدم یکم..هویج های پوست کنده رو رنده ریز کردم..نمک و بیکینگ پودر و آرد رو توش ریختم و هم زدم...

تخم مرغها رو هم توش شکوندم..5 تا واسه من کافی بود..مایه مثل کوکو باید باشه..پس بسته به قد و قواره هویجها و تخم مرغهاتون کم کم تخم مرغها رو بشکونین و هم بزنین تا دستتون بیاد..هم زدم تا یکدست بشه و هل و زنجبیل هم ریختم و مخلوط کردم...کف تابه روغن ریختم (روی گاز نذاشتم)..نصف مواد رو کف تابه پهن کردم و یکدست صاف کردم...

روش گل سرخ ریختم (پودرش کنین...من درسته داشتم و وقت هم نداشتم) ...بعد دارچین و مغز گردوی خرد شده و بعد هم بقیه مواد خاگینه رو روشون ریختم و پهن کردم...گذاشتم روی حرارت و درش رو گذاشتم..من توی تابه دورو درست کردم.. میتونین بزارینش توی فر باحرارت 180 درجه حدود 30 تا45 دقیقه...خاگینه یه طرفش که شد برش گردوندم تا مثل کوکو اونورش هم بشه..

کمی که ازحرارت افتاد بهش شربت گرم رو اضافه میکنیم ودوباره میره روی گاز و در تابه هم میذاریم ..من تو این مرحله برش زدم تا شیره خوب به خوردشون بره..البته باید لقمه ای تر و کوچیک تر برش می زدم

تا جایی که همه شیره به خوردش رفته باشه...ولی زیاد هم نذارین روی حرارت که شیره آبش بخار بشه و چسبناک بشه از شدت غلظت...وقتی دیدین خاگینه ها خوب مرطوب شده و جذب کرده کافیه

توی ظرف بکشین و با چای نوش جان کنین

فوق العاده ست..خیلی هم آسونه و زودی حاضر میشه

برای سفره افطار هم خیلی خوب و مناسبه...دیشب من مهمون داشتم واسه افطار بعد از انجام همه کارهام یک ساعت مونده بود به افطار و هنوز مهمونام نیومده بودن...دوباره درست کردم و همسری لقمه ای برشش زد و گذاشتیم سر سفره افطار..دیگه فرصت تزیین واسه عکس نبود!

همه خوششون اومده بود و دستورش رو می خواستن..نشون به اون نشون که یه تیکه هم ازش نموند!! نوش جونشون


دسته بندی : دسر
آشپزی با: هویج تاریخ: 11:32 - پنجشنبه ۲۶ مرداد۱۳۹۱ | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( شنبه ۲۳ اسفند۱۳۹۳ )
» شیرینی مربایی (شیرینی مشهدی، شیرینی آلمانی) ( شنبه ۲۳ اسفند۱۳۹۳ )
» شیرینی پادرازی ( پنجشنبه ۱۴ اسفند۱۳۹۳ )
» شیرینی بادام هندی پودری ( پنجشنبه ۱۴ اسفند۱۳۹۳ )
» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن۱۳۹۳ )
» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی۱۳۹۳ )
» من هستم بوخودااااا :) ( سه شنبه ۱۶ دی۱۳۹۳ )
» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی۱۳۹۳ )
» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر۱۳۹۳ )
» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان۱۳۹۳ )
» تزیین کیک با تنالیته بنفش ( چهارشنبه ۳۰ مهر۱۳۹۳ )
» کوکی هویج ( پنجشنبه ۱۷ مهر۱۳۹۳ )
» خورش هویج 2 ( یکشنبه ۶ مهر۱۳۹۳ )
» کاپ کیک ساده هل و گلاب ( چهارشنبه ۲ مهر۱۳۹۳ )
» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه ۳۰ شهریور۱۳۹۳ )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه ۱۴ شهریور۱۳۹۳ )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه ۱۱ شهریور۱۳۹۳ )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه ۵ شهریور۱۳۹۳ )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه ۳۱ مرداد۱۳۹۳ )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه ۲۳ مرداد۱۳۹۳ )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...