یکی از روزایی که من و پسرکم تنها بودیم و دختر و همسرم رشت بودن، این ناهار رو برای خودمون درست کردم که البته تصمیم داشتم توی فر بپزم اما ......

مواد لازم:

ماهی قزل آلا

گشنیز و شنبلیه و کمی چوچاق : یه پیاله

رب انار: 1 قاشق

گردوی خرد شده: 2 قاشق

پیاز: 1 دونه کوچولو

سیر: 2 حبه

نمک و فلفل و زرچوبه و گلپر

ناردون خشک شده

طرز پخت:

اول ماهی رو که تیغ وسطش رو آقایی که خواهرم ماهی رو ازش خریده بود و برام آورده بود ،کنده بود (!!!!! اوففففففف....جمیعا صلوات واسه این جمله تووووپ من ) با نمک و زرچوبه و فلفل و کمی گلپر آغشته کردم ...هم بیرونش هم داخل شکمش..بعدم گذاشتمش کنار

پیاز رو ریز خرد کردم و توی اپسیلون روغن تفت دادم تا کمی سبک بشه..سیر رو هم ریختم و با زرچوبه تفت دادم.. همه مواد رو هم اضافه کردم

خوب هم زدم و تفت دادم تا سبزی تغییر رنگ بده ..بعد کنار گذاشتم تا کمی خنک بشه

توی شکم ماهی رو از این مایه پر کردم و گذاشتم کنار تا سر فرصت توی فویل بپیچم و بذارم توی فر

دور و بر ماهی رو از این ناردونای خشک پاشیدم

از اینا رو می گم که درحقیقت دونه انارترشه که خشک می کنن و آسیاب

آمممممممممممما پسرطلای مامان که همه این پروسه رو داشت نگاه می کرد و هی می پرسید: "مااااانی (همون مامانی) ماهی می خواد منو بوخوله؟!  " منم چندین بار هی تکرار: " نه عزیزم، ما می خوایم ماهی رو بخوریم!!  "، خلاااااااصه انگار هنوز مردد بود که کی خورنده ست !! ما یا ماهی!!  گیر سه پیچ داد که " ماهی بوخوریم " و از اونجایی که خب توی فر زمان بیشتری می خواد و این شکموی نگران منم تحمل نداشت مجبور شدم فویل رو باز کنم و توی تابه دورو با روغن سرخ کنم

و در همون حال که ماهی عزیزمان داشت می سرخید ما هم برنجی رو که صبح با نمک خیسونده بودیم برای کته، روی شعله گذاشتیم و وقتی آبش جوشید و کمی کم شد، سبزی رو توش ریختم (متاسفانه و با سری افکنده سبزی من فریزری بود ) درش رو هم بستم

وقتی آب برنج بخار شد کمی روغن توش ریختم و اطراف برنج رو آوردم به طرف وسط تا مثه کوه بشه و دم بکشه ... کمی زعفران دم کرده هم روش می ریزیم که صد البته من فرصت همونم نداشتم و سه سوته زعفران اسیاب شده رو روی برنج ریختم تا با بخار برنج همونجا دم بکشه...خو مگه چیه؟!

پلومون که آماده شد..دوطرف ماهی مون هم که سرخ شد ..به به..می کشیم توی ظرف و هومممممممم.. قزل آلا که سرخ بشه خیلی راحت پوستش درمیاد..می تونین همونجا توی تابه با یه چنگال زیر پوست بزنین و دربیارین و بذارین سرخ بشه..اونجوری گوشتش بیسکویتی و حساااابی سرخ میشه..اما من اینکارو نکردم

که خب البته واضح و مبرهن است که اون دونه های خوشگل و خوشمزه انار که روی ماهی ریخته بودم و قرار بود توی فر کبابی و خوشرنگ بکنه ماهی رو اینجا کمی سبب برشته شدن پوست ماهی شد (مدیونین اگه فکر کنین سوختا!!!  کوووو؟ شما اصلا تیرگی می بینین روی پوست ماهی؟! )

داللللللی...اینم تو شکم ماهی که خععلی خوشمزه بود

پسرمون هورا می کشه که : "دیدی ماهی رو خوردیم؟!!!"

** ماهی سفید رو من می دوزم .. اما قزل چون استخونش هم کاملا دراومده و شکمش کاملا خالیه و فضای کافی داره نمی دوزم..چون جاش بازه و محتویات شکم بیرون نمی زنه .. اما برای ماهی هایی که استخون کمرش رو درنمیاریم و یه کوچولو تو شکمش جا داره حتما می دوزیم که مواد نریزه


دسته بندی : غذاهاي دريايي
آشپزی با: ماهی تاریخ: 21:9 - سه شنبه 25 مهر1391 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه 11 شهریور1393 )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه 5 شهریور1393 )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه 31 مرداد1393 )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه 23 مرداد1393 )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه 19 مرداد1393 )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه 16 مرداد1393 )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه 15 مرداد1393 )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )
» مافین دونات ( پنجشنبه 1 خرداد1393 )
» قلیه بادمجان ( یکشنبه 28 اردیبهشت1393 )
» راهنمای تصویری استفاده بهینه از وبلاگ ( دوشنبه 22 اردیبهشت1393 )
» کاسترد Custard ( سه شنبه 16 اردیبهشت1393 )
» کیک شیفون موکا ( شنبه 30 فروردین1393 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...