من همیشه کوکو لوبیا سبز رو بدون سیب زمینی درست می کردم..یعنی مامانم درست می کرد و راستش من زیاد طرفدارش نیودم تا اینکه مدل تبریزی رو درست کردم و بی نهایت خوشم اومد که البته باید یه پست تکمیلی برای اون مدل بذارم....اینم یه نسخه دیگه از این کوکو که خیلی هم آسونتر و بی دردسر تره و من از یکی از دوستان توی سفره ایرانی یاد گرفتم که کمی تغییرش دادم البته

مواد لازم برای 3 نفر:

لوبیا سبز خرد شده: 150 گرم

سیب زمینی: 1 دونه کوچیک

پیاز: 1 دونه کوچیک

تخم مرغ: 1 ، 2 تا

سیر: 1 حبه (درصورت تمایل)

زرشک: 1 قاشق (درصورت تمایل)

آرد سیب زمینی

نمک و فلفل و زرچوبه

طرز پخت:

خب جونم براتون بگه که طبق معمول دستور اصلی رو طبق ذایقه مون کمی تغییر دادم ... لوبیا سبز رو بخارپز (یا آبپز) می کنیم و می ذاریم خنک بشه و آبش هم بره ... اگه آبپز کردین کمی فشار بدین تا آبش خارج بشه..اگه احیانا بچه (یا بابای بچه) پر ادایی داشته باشین می تونین با غذاساز کمی لهش کنین!! چون میزان ادای بچه های من زیاد نیست منم با پشت قاشق کمی خوردترشون کردم !!

سیب زمینی و پیاز رو هم رنده کردم و آبشون رو گرفتم و با نمک و فلفل و کمی زعفران و زرچوبه و یه دونه تخم مرغ ریختم توی لوبیاها (همیشه مواد کوکو رو با یه تخم مرغ شروع می کنم و هم میزنم..اگه نیاز شد بقیه رو می شکنم توش)

بعد یهو به سرم زد که کمی سیر توش رنده کنم .. چون ما این خوراکی مفید و خوش عطر (!) رو بسی دوست می داریم...شما می تونین نریزین..تو دستور پگاه جون هم نبود...بعد باز یهو اون تیکه از ذهنمون که همیشه عاشق رنگ و وارنگیه و یه زمانی دستمون رو به قلم و بوم می برد که رنگ بازی کنیم، بهم فرمون داد که یه چیز رنگی هم بریز که همچین خوشگل بشه و احیانا طعم نسبتا شیرین لوبیا رو خنثی کنه ...
 

بله، سریعا از فریزر کمی زرشک درآردم و خیسوندم یکم و با 1 قاشق آرد سیب زمینی اضافه کردم به موادم .. (تخم مرغ و آرد رو با هم میزون کنین مقدارشون رو )

راستی این آرد سیب زمینیه که می تونین توی کتلت هم بریزین کلا به جای سیب زمینی..اگه هم واسه این کوکو نداشتین خب آرد معمولی یا کمی پودر نون خشک (سوخاری) بریزین

و توی تابه با روغن داغ ریختم تا آماده بشه...حس و حال نداشتم که دونه دونه درست کنم یا توی قالب...شما می تونین اونجوری هم بریزین توی تابه...

همین دیگه...مثه همه کوکوها دو طرفش رو سرخ می کنیم..

اگه بگم این عکسا رو 6 صبح وقتی داشتم واسه هستی ساندویج درست می کردم ببره مدرسه باور می کنین؟!!

واسه همینم تند تندی عکس گرفتم و به دلم ننشست

آخه شبش خیلی خسته و داغون بودم و به عکس نرسید ...بگذریم..این کوکوی خوشمزه رو حتما درست کنین...بچه های من که خیلی دوست داشتن خدا روشکر

اگه خواستین اون یکی ورژن کوکو لوبیا سبز رو ببینین برین اینجا


دسته بندی : غذاهای بدون گوشت
آشپزی با: لوبیا سبز تاریخ: 8:30 - پنجشنبه 27 مهر1391 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» تزیین کیک با تم بنفش ( چهارشنبه 30 مهر1393 )
» کوکی هویج ( پنجشنبه 17 مهر1393 )
» خورش هویج 2 ( یکشنبه 6 مهر1393 )
» کاپ کیک ساده هل و گلاب ( چهارشنبه 2 مهر1393 )
» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه 30 شهریور1393 )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه 14 شهریور1393 )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه 11 شهریور1393 )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه 5 شهریور1393 )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه 31 مرداد1393 )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه 23 مرداد1393 )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه 19 مرداد1393 )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه 16 مرداد1393 )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه 15 مرداد1393 )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...