بچه هاتون عاشق سیب زمینی سرخ کرده ن؟ خودتون هم؟ از سرخ کردنش نگرانین و وجدان درد می گیرین؟ نمی گیرین؟ ! خب خوش به حالتون ..شما خیلی خوشبختین !!

اما اگه مثه من هر یه دونه سیب زمینی سرخ کرده که می خورین یا بچه هاتون می خورن هزار بار خودتون رو فحش می دین که آخه چرا این خوشمزه ها رو اینقده دوست دارین ، این پست مخصوص خودتونه !!

مواد لازم:

سیب زمینی

نمک، فلفل، زرچوبه

روغن زیتون

سبزی خشک و معطر (آویشن، شوید، کمی مرزه و نعناع)

پودر سیر

روغن زیتون

طرز پخت:

سیب زمینی ها رو بعد از پوست کندن و شستن ، خلال های نه چندان کلفت و نه چندان نازک می کنیم و می شوریم و خشک می کنیم با دستمال تمیز ... توی ظرف می ریزیم و همه مواد رو بهش اضافه می کنیم..اینکه من مقدار ندادم به خاطر اینه که سلیقه ایه..من برای یه دونه سیب زمینی خیلی بزرگ، یه قاشق پر روغن زیتون ریختم و سبزی هم مجموعا یک و نیم قاشق حدودا

دستمون رو می شوریم و خوب مواد رو با دست هم می زنیم و می ذاریم کنار تا به خوردش بره..فر رو روشن می کنیم روی 200 درجه سانتی گراد یا هر درجه ای که شما با اون حرارت توی فر غذا درست می کنین ... اگه بچه هاتون هی دورتون می چرخن و می پرسن: مامان ، حاضر شد؟! مجبورین دیگه بعد از ده دقیقه دست به کار بشین...(ده دقیقههههههههههه؟؟ خیلیه .. بچه های من اجازه همین 10 دقیقه رو هم ندادن) .. توی سینی فر، کاغذ روغنی انداختم و سیب زمینی ها رو با حوصله روش می چینیم

میره توی فر...زمان نمی دونم چقدر شد... ولی مرتب بهش سر زدم و زیر و روش کردم .. تا اینکه خوب نرم و پخته شد

مدیونین اگه فکر کنین کم شده و ما همون جور داغ داغ چند تا خوردیم و زبونمون سوختا ...نخیــــــــــرم..ما خیلی شکمو نیستیم !! اینا خیلی خوشمزه بودن !!

بعدشم مثل یه مامان خوب می ریزیم توی ظرف و می بریم واسه بچه هامون .. خودمون هم می شینیم وسطشون

و سعی می کنیم از هرکدوم یکی دو تایی بگیریم و بخوریم و خودمون رو قانع کنیم که : اینا زیاد چاق نمی کنه و رژیمیه و اصصصصلا همین چند تا دونه، حکم شام بود واسه ما!!

و این گاوهای محترم هم به ما بخندن که: خودتـــــــــــی !!

سیب زمینی خلالی کبابی توی فر خورون خوش بگذره !!!!!! (به بچه هاتونم بدینا)




پیشنهادهای دیگه هانی شف:

       


دسته بندی : صبحانه، میان وعده
آشپزی با: سیب زمینی تاریخ: 10:13 - یکشنبه 14 آبان1391 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه 5 شهریور1393 )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه 31 مرداد1393 )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه 23 مرداد1393 )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه 19 مرداد1393 )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه 16 مرداد1393 )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه 15 مرداد1393 )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )
» مافین دونات ( پنجشنبه 1 خرداد1393 )
» قلیه بادمجان ( یکشنبه 28 اردیبهشت1393 )
» راهنمای تصویری استفاده بهینه از وبلاگ ( دوشنبه 22 اردیبهشت1393 )
» کاسترد Custard ( سه شنبه 16 اردیبهشت1393 )
» کیک شیفون موکا ( شنبه 30 فروردین1393 )
» بریانی مرغ پاکستانی (چیکن بریانی) ( چهارشنبه 27 فروردین1393 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...