این روزها همش بی حالم و بی رمق، ببخشید که دیر آپ می کنم و دیر جواب کامنت هاتون رو میدم .به زودی می خوام یه روز خاص رو توی هفته برای آپ کردن و جواب کامنتها اختصاص بدم....حالا هم چون این دستور آسونه دارم می ذارمش با نهایت تنبلی!...یه غذای ساده و آسون که هرکسی به یه فرم و ظاهری درستش می کنه ... من یه جور دیگه هم درستش می کنم که می ذارم ایشالا

مواد لازم:

گوشت چرخکرده : 400 گرم

پیاز: 1 پیاز بزرگ

آب سرد: 2 قاشق

نمک و فلفل

زرچوبه یا زعفران (به دلخواه)

طرز پخت:

اول بگم که من برخلاف خیلی ها پیاز رنده شده رو برای کباب تابه ای آبش رو نمی گیرم ... چون اینجوری خوب آب میندازه و مغزپخت میشه...اما اونجوری خشک می شه و گلو گیر به نظرم!...حالا شما هرجور دوست دارین.... گوشت هم چربیش زیاد نباشه بهتره چون خیلی جمع میشه...مال من چرب بود البته...بعدشم مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده می کنم

خب پیاز رو توی گوشت رنده کردم و با نمک و فلفل و دو سه قاشق آب سرد مخلوط کردم و ورز دادم کمی و بعد گذاشتم یخچال نیم ساعتی بمونه...می تونین کمی (فقط کمی) زعفران هم بریزین که خوشرنگ و رو بشه ...من دیگه ادویه دیگه ای توش نمی زنم چون به نظرم طعم خوش گوشت رو از بین می بره..زعفرون هم اکثرا نمی زنم اما این بار خیلی خیلی کم زدم

تابه رو با کره یا روغن مایع کمی چرب می کنیم...گوشت رو توی تابه پهن می کنیم و تا جایی که تونستم سعی کردم نازک کنم .. چون می دونستم گوشتم چربه و جمع میشه...گذاشتم روی حرارت و درش رو بستم

شعله هم ملایم کردم..بعد از مدتی آب میندازه....ببینین چقدر کوچیک شد

وقتی آبش به خوردش رفت (نه خیلی که خشک بشه) برگردوندمش

و برش زدم و روشون کمی کره گذاشتم...قاعدتا الان باید گوجه هم قاچ می کردم و کنارش میذاشتم تا تو این فاصله بشه..اما خب یادم رفت و دیر گذاشتم!!

ما با نون خوردیم اون روز

خوشمزه و سالم و عالی...

می تونیم توی فر هم درست کنیم...مامانم همیشه توی فر درست می کرد....برای اینکار یا در ظرف رو میذاریم یا فویل می کشیم با چند تا سوراخ و وقتی آب انداخت و کمی به خوردش رفت برش می زنیم و درش رو بر میداریم

اینم یه عکس خودمونی از ناهار اون روزمون با اون کل کباب !! پس نون کو؟؟؟!! چه آفتابی می زد از تو پنجره اون روز..یادش به خیر

می تونیم هم دونه دونه فرم کباب بدیم و بقیه ماجرا...که میذارم اون رو هم به موقعش


پیشنهادهای دیگه هانی شف:


دسته بندی : کباب
آشپزی با: گوشت تاریخ: 22:21 - پنجشنبه 25 آبان1391 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )
» مافین دونات ( پنجشنبه 1 خرداد1393 )
» قلیه بادمجان ( یکشنبه 28 اردیبهشت1393 )
» راهنمای تصویری استفاده بهینه از وبلاگ ( دوشنبه 22 اردیبهشت1393 )
» کاسترد Custard ( سه شنبه 16 اردیبهشت1393 )
» کیک شیفون موکا ( شنبه 30 فروردین1393 )
» بریانی مرغ پاکستانی (چیکن بریانی) ( چهارشنبه 27 فروردین1393 )
» کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ( دوشنبه 25 فروردین1393 )
» دورچین سیب زمینی به شکل رز ( شنبه 23 فروردین1393 )
» کیک کوییک میکس شیر عسلی ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» عیدانه 93 ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» شیرینی گل شکری ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه شکر رنگی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...