X
تبلیغات
لذت آشپزی با هانی شف - کباب تابه ای
 


این روزها همش بی حالم و بی رمق، ببخشید که دیر آپ می کنم و دیر جواب کامنت هاتون رو میدم .به زودی می خوام یه روز خاص رو توی هفته برای آپ کردن و جواب کامنتها اختصاص بدم....حالا هم چون این دستور آسونه دارم می ذارمش با نهایت تنبلی!...یه غذای ساده و آسون که هرکسی به یه فرم و ظاهری درستش می کنه ... من یه جور دیگه هم درستش می کنم که می ذارم ایشالا

مواد لازم:

گوشت چرخکرده : 400 گرم

پیاز: 1 پیاز بزرگ

آب سرد: 2 قاشق

نمک و فلفل

زرچوبه یا زعفران (به دلخواه)

طرز پخت:

اول بگم که من برخلاف خیلی ها پیاز رنده شده رو برای کباب تابه ای آبش رو نمی گیرم ... چون اینجوری خوب آب میندازه و مغزپخت میشه...اما اونجوری خشک می شه و گلو گیر به نظرم!...حالا شما هرجور دوست دارین.... گوشت هم چربیش زیاد نباشه بهتره چون خیلی جمع میشه...مال من چرب بود البته...بعدشم مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده می کنم

خب پیاز رو توی گوشت رنده کردم و با نمک و فلفل و دو سه قاشق آب سرد مخلوط کردم و ورز دادم کمی و بعد گذاشتم یخچال نیم ساعتی بمونه...می تونین کمی (فقط کمی) زعفران هم بریزین که خوشرنگ و رو بشه ...من دیگه ادویه دیگه ای توش نمی زنم چون به نظرم طعم خوش گوشت رو از بین می بره..زعفرون هم اکثرا نمی زنم اما این بار خیلی خیلی کم زدم

تابه رو با کره یا روغن مایع کمی چرب می کنیم...گوشت رو توی تابه پهن می کنیم و تا جایی که تونستم سعی کردم نازک کنم .. چون می دونستم گوشتم چربه و جمع میشه...گذاشتم روی حرارت و درش رو بستم

شعله هم ملایم کردم..بعد از مدتی آب میندازه....ببینین چقدر کوچیک شد

وقتی آبش به خوردش رفت (نه خیلی که خشک بشه) برگردوندمش

و برش زدم و روشون کمی کره گذاشتم...قاعدتا الان باید گوجه هم قاچ می کردم و کنارش میذاشتم تا تو این فاصله بشه..اما خب یادم رفت و دیر گذاشتم!!

ما با نون خوردیم اون روز

خوشمزه و سالم و عالی...

می تونیم توی فر هم درست کنیم...مامانم همیشه توی فر درست می کرد....برای اینکار یا در ظرف رو میذاریم یا فویل می کشیم با چند تا سوراخ و وقتی آب انداخت و کمی به خوردش رفت برش می زنیم و درش رو بر میداریم

اینم یه عکس خودمونی از ناهار اون روزمون با اون کل کباب !! پس نون کو؟؟؟!! چه آفتابی می زد از تو پنجره اون روز..یادش به خیر

می تونیم هم دونه دونه فرم کباب بدیم و بقیه ماجرا...که میذارم اون رو هم به موقعش


پیشنهادهای دیگه هانی شف:


دسته بندی : کباب
آشپزی با: گوشت تاریخ: 22:21 - پنجشنبه 25 آبان1391 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ( دوشنبه 25 فروردین1393 )
» دورچین سیب زمینی به شکل رز ( شنبه 23 فروردین1393 )
» کیک کوییک میکس شیر عسلی ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» عیدانه 93 ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» شیرینی گل شکری ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه شکر رنگی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه روغن صاف قنادی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» انتخاب برترین وبلاگ سال 92 ( شنبه 24 اسفند1392 )
» تارتلت نارگیلی ( چهارشنبه 21 اسفند1392 )
» شیرینی تَرَک Crackle Cookie ( جمعه 16 اسفند1392 )
» شیرینی رُزِت دارچینی (شیرینی پنیری با طعم دارچین) ( سه شنبه 6 اسفند1392 )
» کیک اسفناج ( یکشنبه 4 اسفند1392 )
» حلوا سه آرد (مجلسی) ( چهارشنبه 30 بهمن1392 )
» سوپ کدو حلوایی ( سه شنبه 22 بهمن1392 )
» بازی وبلاگی 3 : دغدغه شما چیه؟! ( یکشنبه 6 بهمن1392 )
» توضیح ( یکشنبه 8 دی1392 )
» کیک کدو حلوایی ( سه شنبه 26 آذر1392 )
» پوره کدو حلوایی ( سه شنبه 26 آذر1392 )
» روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب ( سه شنبه 26 آذر1392 )
» تارت (تارتلت) میوه ای ( دوشنبه 18 آذر1392 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...