این روزا و این شبا، فکر کنم کمتر خونه ای باشه که لبو و شلغم (مخصوصا لبو) توش پخته و خورده نشه....لبو منو یاد شهر عزیزم رشت میندازه...یه غروب بارونی ، گاری های لبو فروشی توی خیابون شهرداری و جلوی پارک شهر.....داد می زنه: لبو داااااااااغه...لبــــــــــو.............بخار قشنگی که ازش بلند میشه و تو و اونی که دوسش داری و باهاته، زیر چتر جلوی این گاری مکث می کنی و دستات رو از جیبت بیرون میاری و "ها" می کنی و دو تا لبوی داغ سفارش میدی...... بچه که بودم همیشه با خودم فکر می کردم چرا لبوهای اونا اونقده ه ه ه ه گنده تر از اوناییه که ما تو خونه می خوریم؟!!!

برای پخت لبو من همیشه لبو رو خوب خوب خوب می شورم.. با اسکاچ!! بعد قبلا ها تهش رو می بریدم و همونجوری می پختم اما با این بار به روش تستر جونم اینجوری درست کردم:

من همیشه لبوهای کوچیک و سفت رو انتخاب می کنم برای خرید...بعد از اینکه خووووووووووووووب شستم لبوها رو، اونا رو توی زودپز ریختم و آب هم روش ریختم و گذاشتم یه ساعت (کمتر یا بیشتر بسته به جنس و اندازه لبوها داره) توی دیگ معمولی هم میشه بپزین ولی خب دو سه ساعت طول می کشه...من نه که همیشه وقت کم دارم توی زودپز می ریزم

بعد درش آوردم و پوستش رو کندم و برش زدم و برگردوندم توی دیگ...خیلی تاریک بود آشپزخونه...حالم نداشتم اون چراغای هالوژن رو روشن کنم..ببخشید:))

همینجا اضافه کنم تو این مرحله همیشه مقداری از آب خوشرنگ لبوها رو که هنوز شیرین هم نکردم برای استفاده رنگی ازشون توی برنج، خامه، سس و .... بر میدارم و فریز می کنم و هربار لازم داشتم در میارم ... نتیجه خیلی عالی میشه

نبات هم انداختم توش..می تونین شکر یا عسل بریزین به جای نبات...من برای رفع سردی لبو ، نبات می ریزم...میزانش هم بستگی به خود لبوهاتون داره دیگه که چقدر شیرین باشه

و چیزی حدود یک ساعت دیگه هم زمان دادم تا لبوها خوب بپزن و نرم بشن..زیاد به زمانهایی که می دم اهمیت ندین...شما خودتون تست کنین :)))

می بینین چه خوشرنگ شده؟ البته اینم بگم به خود لبو هم مربوطه ها

من عاااااااااشق سس غلیظشم...یعنی وقتی چیزی به اندازه 2 قاشق ته دیگ می مونه.....وای اون ردیف آخر لبوهای دیگ هم که نگوووووووووو

باید بگم من همیشه لبوهام قرمز میشد اما با دیدن این پست تسترها این مدلی درست کردم و واقعا هم از نتیجه راضی بودم. پس یادتون باشه...اصصصصصصصصصصلا چاقو به لبوها نزنین و خوب خوب بشورین و بعد بپزین تا رنگش وا نره و کدر نشه

تو این شبهای سرد زمستونی ؛ دلهاتون به گرمای لبوهای داغی که کنار خانواده نوش جان می کنین

لبـــــــــــو داااااااااااغه...لبـــــــــــــــو


دسته بندی : صبحانه، میان وعده
آشپزی با: لبو و چغندر تاریخ: 9:0 - چهارشنبه 4 بهمن1391 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» تزیین کیک با تم بنفش ( چهارشنبه 30 مهر1393 )
» کوکی هویج ( پنجشنبه 17 مهر1393 )
» خورش هویج 2 ( یکشنبه 6 مهر1393 )
» کاپ کیک ساده هل و گلاب ( چهارشنبه 2 مهر1393 )
» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه 30 شهریور1393 )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه 14 شهریور1393 )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه 11 شهریور1393 )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه 5 شهریور1393 )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه 31 مرداد1393 )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه 23 مرداد1393 )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه 19 مرداد1393 )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه 16 مرداد1393 )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه 15 مرداد1393 )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...