یادتونه کنار رولت مرغ و گوشت خوشمزه ای که گذاشته بودم یه نون بود که قول داده بودم دستورش رو بذارم براتون؟ خب یهو توی آرشیوم که دیدم یادم افتاد هنوز نذاشتم...این نون خیلی خیلی لذیذه و توصیه اکید می کنم درستش کنین و کنار غذاهای گوشتی از خوردنش لذت ببرین

دست مهناز عزیزم بابت این دستور خیلی عالی درد نکنه ... من که دو بار تا حالا درستش کردمو خیلی هم دوست داشتیم هممون

مواد لازم:

آرد: 600 گرم

شکر: نصف قاشق چایخوری

خمیرمایه خشک: 1 ق غذاخوری (7 گرم)

نمک: 2 قاشق چایخوری

آب: 300 میل

روغن: 50 گرم

مواد داخل نون:

کره: 120 گرم

سیر: 5، 6 حبه

پیاز کوچک: 1 دونه

جعفری: 2 ق غذاخوری پر

نمک: 1 ق چایخوری

طرز پخت:

من از خمیرمایه فوری فریمان (ایرانی) استفاده کردم که احتیاج به عمل آوردن نداره...اگه خمیرمایه تون فوری نیست مثل پستهای نونی دیگه که منم از همون خمیرمایه ها استفاده می کردم توی یه استکان یا نصف لیوان آب ولرم با شکر مخلوط کنین و بذارین 7 دقیقه بمونه تا عمل بیاد و بعد با بقیه مواد مخلوط کنین...اگه هم فوری دارین که مثل من عمل کنین...من مواد خشک رو مخلوط کردم..می بینین خمیرمایه فوری چقدررررر ریزتره

بعدش هم روغن مایع و آب ولرم رو ریختم و هم زدم..با قاشق چوبی و بعد با دست یا کلا با همزن یا دستگاه خمیرزن ...تازه فهمیدم این پیچ پیچی های همزنم واسه خمیر خوبه :)

بازم مثل همیشه می گم که ممکنه آرد کمتر ببره خمیر شما..پس همه آرد رو از اول نریزین...یا اگه سنگین بود ممکنه آب بیشتری بخواد..در نهایت با ورز دادن روی سطح آردپاشی شده از چسبندگیش کم می کنیم

تا همچین خمیر ماه و نرمی داشته باشیم که چسبناک نیست دیگه

توی کاسه ای که چرب  کردم گذاشتم و روش رو پوشوندم..جای نسبتا گرم می ذاریم تا زمانی که دو برابر بشه حجمش...یادتونه که چطور از ور اومدن خمیر مطمئن می شدیم؟ نمیگم ببینم شاگرد زرنگا و تنبلا چطور جواب می دن :))

تو فاصله ای که خمیر ور بیاد مواد داخل نون رو ریز خرد و با کره و نمک مخلوط می کنیم...جعفریهای من خیلی خرد نشدن ولی شما ریز ریز کنین...شکیل تر میشه نون

فر رو با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم بشه...میشه یه کاسه آب ته فر بذارین....اگه قالبتون مثل من کمربندی هست حتما کفش رو کاغذ روغنی بندازین که کره بیرون نزنه..بعد خود قالب رو هم توی سینی فر بذارین ...خمیر رو روی سطح وسیعی میذاریم و با وردنه بازش می کنیم...به شکل مستطیل و بزرگ...

این کارو هستی مامان شروع کرد

و بعد از مخلوط کره و سبزی روی سطح خمیر می مالیم و خوب پخش می کنیم

حالا از خمیر نوارهای 5 سانتی می بریم...من که خط کش نزدم..چشمی بریدم

حالا دونه دونه نوارها رو پلیسه ای می کنیم

و همه رو کنار هم توی قالب می چینیم

اگه قالبتون کمربندی هست حتما قالب رو توی سینی فر بذارین و بعد به فر منتقل کنین که کره و روغنش بیرون نزنه و کثیفکاری نشه...

اگه فاصله هم بین خمیرها بود نگران نباشین اصلا.... روش رو می پوشونیم و 20 دقیقه مجددا استراحت به این خمیر می دیم..من بعد از استراحت دوم رو عکس ندارم که ببینین جاهای خالی پر شده..ولی خب از نتیجه مشخصه دیگه...بعد از اینکه بازم حجیم شد خمیر ، روش رو کمی کره آب شده هم میشه بمالین یا زرده تخم مرغ و میره توی فر به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که عطرش بلند بشه و نونها بپزه

وااااااااقعا عالیهه این نون...من وقتی مطمئن شدم از پخت نون، شعله بالا رو هم روشن کردم تا طلایی بشه...ببینین چقدررر نرم و پوکه...همینقدر هم خوشمزه و خوش عطره

کنار یه غذای گوشتی، یه استیک آبدار خوشمزه و ... محشره ما که با رولت مرغ و گوشت خورده بودیم که خیلیییییییی چسبید... عکسا خیلی تند تندی و تیره شد ...ببخشید دیگه

امیدوارم شما هم بپزین و نوش جون کنین و مثل ما لذت ببرین



پ.ن : دوستای ماه و مهربونم..یک دنیااا تشکر ا زشما که اینقده به من و مریضم محبت دارین...حمیده جان ممنون که درخواست ختم حمد و امن یجیب کردی...ممنونم از همتون و امیدوارم به زودی بیام و خبرای خوب بدم بهتون

یه چیز خیلیییی عجیب اینکه گویا کسی با نام من و آدرس وبلاگ من برای یکی از دوستان کامنت گذاشتن و فحاشی و توهین کرده...توروخدا اگه همچین کامنتهای غیر معمولی از من دیدین بهم بگین..منو که می شناسین .. همچین آدمی نیستم...پس خدای نکرده فکر نکنین منم و دلخور بشین...امیدوارم اون روانی هم شفا پیدا کنه...خب که چی آخه؟ :(



دسته بندی : سفره رمضان
آشپزی با: خمیر تاریخ: 23:22 - یکشنبه 15 اردیبهشت1392 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه 11 شهریور1393 )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه 5 شهریور1393 )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه 31 مرداد1393 )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه 23 مرداد1393 )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه 19 مرداد1393 )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه 16 مرداد1393 )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه 15 مرداد1393 )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )
» مافین دونات ( پنجشنبه 1 خرداد1393 )
» قلیه بادمجان ( یکشنبه 28 اردیبهشت1393 )
» راهنمای تصویری استفاده بهینه از وبلاگ ( دوشنبه 22 اردیبهشت1393 )
» کاسترد Custard ( سه شنبه 16 اردیبهشت1393 )
» کیک شیفون موکا ( شنبه 30 فروردین1393 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...