یادتونه قبلا اخته خَمَس درست کرده بودم و گذاشته بودم اینجا؟ خب این بستنی یخی که ما بهش می گیم اسکیمو یا اِسکَمو یا آلاسکا یکی از خوردنی های خوشمزه ما در دوران کودکی بود که از مشتقات همون اخته خمس هست..یادش به خیر آقای مژده رو که نزدیک مدرسه مون بود..رشتی های عزیز خوووووووب ایشون رو یادشونه و کلی هم ازشون خاطره دارن..اخته و آلبالو و اسکموهاش معرکه بود...یادش به خیر

من از آلبالو خشک، اخته خشک، آلوچه جنگلی خشک استفاده کردم...مثل همین پست اخته خمس همه رو شستم  تا اصلا شن نداشته باشه و بعد با آب میذارم روی حرارت تا بپزه...خووووووب باید له بشه

برای اسکیمو باید یکم آبکی تر از خمس باشه.....من با گوشکوب کوبیدمش و بعم همه رو ریختم توی بلندر و یه تابی دادم...خیلی کم که هسته هاش نشکنه یا دستگاهمو خراب نکنه..فقط یه پالس دادم تا یکم له بشه مواد نه زیاد

وقتی خنک شد نمک و گلپر هم می زنم توش و می چشم..ترشیش بستگی به نسبت آلبالو اخته و آلوچه داره...آلوچه من ترش بودا..به به

خیلی راحت ، می ریزیم توی قالبهای بستنی یخی ... البته حالت فوق نوستالژیکش اینه توی اون لیوانهای فلزی کوچیک بریزیم با چوب بستنی هم توش..آخ که یادش به خیر....اگه هیچکدوم اینا رو نداریم توی لیوان یه بار مصرف هم میشه بریزین و بعد راحت لیوان رو پاره کنین اصلا

به فرم سنتی و نوستالژیک نباید هسته ها رو بگیریم

بلکه باید موقع خوردن درش بیاریم ..یادش به خیر بچه که بودم می رفتم توی حیاط می خوردم و تووووووووووووووف می کردم هسته شو :))))))

یعنی لذتی که در اینجور خوردن اسکمو هست در هیچی نیست

ولی خب الان باید خیلی مودب باشیم و هسته ها رو با دست به پیشدستی هدایت کنیم :)

موقع خوردن هم من یکم گلپر روش می زنم

وووووووووی..به به......راستی شما اگه فرم نوستالژیکش رو دوست ندارین می تونین مثل لواشک آلو یا لواشک آلبالو همه  هسته ها رو در بیارین و صافش کنین


دسته بندی : غذاهاي شمالي
تاریخ: 18:14 - چهارشنبه 30 مرداد1392 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )
» مافین دونات ( پنجشنبه 1 خرداد1393 )
» قلیه بادمجان ( یکشنبه 28 اردیبهشت1393 )
» راهنمای تصویری استفاده بهینه از وبلاگ ( دوشنبه 22 اردیبهشت1393 )
» کاسترد Custard ( سه شنبه 16 اردیبهشت1393 )
» کیک شیفون موکا ( شنبه 30 فروردین1393 )
» بریانی مرغ پاکستانی (چیکن بریانی) ( چهارشنبه 27 فروردین1393 )
» کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ( دوشنبه 25 فروردین1393 )
» دورچین سیب زمینی به شکل رز ( شنبه 23 فروردین1393 )
» کیک کوییک میکس شیر عسلی ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» عیدانه 93 ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» شیرینی گل شکری ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه شکر رنگی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه روغن صاف قنادی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» انتخاب برترین وبلاگ سال 92 ( شنبه 24 اسفند1392 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...