این شوربای تبریزی رو خیلی وقت پیش لیدی الهام گلم توی وبلاگش گذاشته بود و منم دو روز بعدش دست به کار شدم و درست کردم..البته با تغییراتی که توضیح میدم

مواد لازم:

سبزی تره: 250 گرم

سیب زمینی: 2 تا متوسط

گوجه فرنگی: 2، 3 تا

برنج ترجیحا ایرانی : برای هر نفر یه مشت معمولی!

تخم مرغ: برای هر نفر یا هر دو نفر یه دونه

رب گوجه

نمک، فلفل، زرچوبه

زیره

طرز پخت:

گوجه و سیب زمینی رو قاچ م یکنیم..نه خیلی ریز نه خیلی درشت..برنج رو هم که بهتره ایرانی و معطر باشه خیس می کنیم

تره شسته و آب رفته رو به اندازه نسبتا درشت خرد می کنیم...توی دیگ روغن می ریزیم و تره رو باهاش تفت می دیم..من روغن حیوانی استفاده کردم..گوجه های خرد شده رو هم توش ریختم...سیب زمینی و ادویه ها رو هم ریختم و همچنان تفت دادم....بعد آب جوش توش ریختم..چشمی و به نسبتی که هر نفر قراره توی کاسه ش داشته باشه...درش رو می بندیم و میذاریم تا بپزه سیب زمینی ها

بعد از پخت سیب زمینی ها برنج رو توش می ریزیم و 2 دقیقه بعد تخم مرغ ها رو توش درسته می شکنیم و هم نمی زنیم

و اجازه میدیم تخم مرغ ببنده ..هم نمی زنیم تا همونجور قلمبه و گردالی بمونه توی شوربا :)))))

توی دستور اصلی الهام جون تاکید کردن که برنج زیاد نپزه و وقتی تخم مرغ بسته شد، مواد رو از آب جدا کنیم و آب رو ببریم برای تریت و بقیه مواد رو بذاریم روی حرارت تا برنج بپزه ولی له نشه

اما من چون نمی خواستم جدا کنم، گذاشتم برنج همونجا نرم بشه..کلا ما آبگوشت رو هم آبش رو جدا نمی کنیم که مخلفاتش رو بکوبیم و .... همونجوری مخلوط تریت می کنیم و بهمون هم می چسبه

خیلی خوشمزه بود و آسون..ما که با ترشی گوجه که قبلا اینجا گذاشتم و ترشی لیته انبه (اینو خودم درست نکردم) خوردیم

آسون، ساده، گیاهی و خوشمزززززززه

امیدوارم لیدی جون خوشگلم بنده رو به خاطر این تغییری که توی دستور اصیلشون دادم ببخشه..ولی خب خواستم بومی سازیش کنم :)) بهرحال خیلی خوشمزه و خوب بود...بازم ممنون الهام جونم

راستی توصیه می کنم برین جریانات بامزه شوربا و انواع و اقسام شورباهای تبریزی رو اینجا بخونین...


بهار 63 عزیزم و بقیه دوستان...تیک نظر خصوصی رو نزنین تا بتونم جواب بدم به کامنتهاتون



دسته بندی : غذاهای بدون گوشت
آشپزی با: سیب زمینی تاریخ: 11:33 - شنبه 4 آبان1392 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» نان پنجره ای ( پنجشنبه 23 مرداد1393 )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه 19 مرداد1393 )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه 16 مرداد1393 )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه 15 مرداد1393 )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )
» مافین دونات ( پنجشنبه 1 خرداد1393 )
» قلیه بادمجان ( یکشنبه 28 اردیبهشت1393 )
» راهنمای تصویری استفاده بهینه از وبلاگ ( دوشنبه 22 اردیبهشت1393 )
» کاسترد Custard ( سه شنبه 16 اردیبهشت1393 )
» کیک شیفون موکا ( شنبه 30 فروردین1393 )
» بریانی مرغ پاکستانی (چیکن بریانی) ( چهارشنبه 27 فروردین1393 )
» کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ( دوشنبه 25 فروردین1393 )
» دورچین سیب زمینی به شکل رز ( شنبه 23 فروردین1393 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...