X
تبلیغات
لذت آشپزی با هانی شف - سوزی شوربا سی (شوربای تره تبریز)
 

این شوربای تبریزی رو خیلی وقت پیش لیدی الهام گلم توی وبلاگش گذاشته بود و منم دو روز بعدش دست به کار شدم و درست کردم..البته با تغییراتی که توضیح میدم

مواد لازم:

سبزی تره: 250 گرم

سیب زمینی: 2 تا متوسط

گوجه فرنگی: 2، 3 تا

برنج ترجیحا ایرانی : برای هر نفر یه مشت معمولی!

تخم مرغ: برای هر نفر یا هر دو نفر یه دونه

رب گوجه

نمک، فلفل، زرچوبه

زیره

طرز پخت:

گوجه و سیب زمینی رو قاچ م یکنیم..نه خیلی ریز نه خیلی درشت..برنج رو هم که بهتره ایرانی و معطر باشه خیس می کنیم

تره شسته و آب رفته رو به اندازه نسبتا درشت خرد می کنیم...توی دیگ روغن می ریزیم و تره رو باهاش تفت می دیم..من روغن حیوانی استفاده کردم..گوجه های خرد شده رو هم توش ریختم...سیب زمینی و ادویه ها رو هم ریختم و همچنان تفت دادم....بعد آب جوش توش ریختم..چشمی و به نسبتی که هر نفر قراره توی کاسه ش داشته باشه...درش رو می بندیم و میذاریم تا بپزه سیب زمینی ها

بعد از پخت سیب زمینی ها برنج رو توش می ریزیم و 2 دقیقه بعد تخم مرغ ها رو توش درسته می شکنیم و هم نمی زنیم

و اجازه میدیم تخم مرغ ببنده ..هم نمی زنیم تا همونجور قلمبه و گردالی بمونه توی شوربا :)))))

توی دستور اصلی الهام جون تاکید کردن که برنج زیاد نپزه و وقتی تخم مرغ بسته شد، مواد رو از آب جدا کنیم و آب رو ببریم برای تریت و بقیه مواد رو بذاریم روی حرارت تا برنج بپزه ولی له نشه

اما من چون نمی خواستم جدا کنم، گذاشتم برنج همونجا نرم بشه..کلا ما آبگوشت رو هم آبش رو جدا نمی کنیم که مخلفاتش رو بکوبیم و .... همونجوری مخلوط تریت می کنیم و بهمون هم می چسبه

خیلی خوشمزه بود و آسون..ما که با ترشی گوجه که قبلا اینجا گذاشتم و ترشی لیته انبه (اینو خودم درست نکردم) خوردیم

آسون، ساده، گیاهی و خوشمزززززززه

امیدوارم لیدی جون خوشگلم بنده رو به خاطر این تغییری که توی دستور اصیلشون دادم ببخشه..ولی خب خواستم بومی سازیش کنم :)) بهرحال خیلی خوشمزه و خوب بود...بازم ممنون الهام جونم

راستی توصیه می کنم برین جریانات بامزه شوربا و انواع و اقسام شورباهای تبریزی رو اینجا بخونین...


بهار 63 عزیزم و بقیه دوستان...تیک نظر خصوصی رو نزنین تا بتونم جواب بدم به کامنتهاتون



دسته بندی : غذاهای بدون گوشت
آشپزی با: سیب زمینی تاریخ: 11:33 - شنبه 4 آبان1392 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» بریانی مرغ پاکستانی (چیکن بریانی) ( چهارشنبه 27 فروردین1393 )
» کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ( دوشنبه 25 فروردین1393 )
» دورچین سیب زمینی به شکل رز ( شنبه 23 فروردین1393 )
» کیک کوییک میکس شیر عسلی ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» عیدانه 93 ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» شیرینی گل شکری ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه شکر رنگی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه روغن صاف قنادی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» انتخاب برترین وبلاگ سال 92 ( شنبه 24 اسفند1392 )
» تارتلت نارگیلی ( چهارشنبه 21 اسفند1392 )
» شیرینی تَرَک Crackle Cookie ( جمعه 16 اسفند1392 )
» شیرینی رُزِت دارچینی (شیرینی پنیری با طعم دارچین) ( سه شنبه 6 اسفند1392 )
» کیک اسفناج ( یکشنبه 4 اسفند1392 )
» حلوا سه آرد (مجلسی) ( چهارشنبه 30 بهمن1392 )
» سوپ کدو حلوایی ( سه شنبه 22 بهمن1392 )
» بازی وبلاگی 3 : دغدغه شما چیه؟! ( یکشنبه 6 بهمن1392 )
» توضیح ( یکشنبه 8 دی1392 )
» کیک کدو حلوایی ( سه شنبه 26 آذر1392 )
» پوره کدو حلوایی ( سه شنبه 26 آذر1392 )
» روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب ( سه شنبه 26 آذر1392 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...