یه ترشی ساده و پرطرفدار.

سیرهای خشک رو تمیز کنین ..به اینصورت که ریشه هاش رو می گیریم و پوسته های روش رو می گیریم ولی مواظبیم که پوستش رو نکنیم و جدا نشه.. توی یه شیشه تمیز و خشک بصورتی بچینین که کله سیرها به بیرون باشه!

 

خدا بیامرزه اینو از مادربزرگم یاد گرفتم..میگفت شیشه سیرترشی باید خوشگل باشه و سیرها از اون تو باید زیبا دیده بشن.

سرکه و نمک رو کمی بجوشونین و بذارین خنک بشه. بعد بریزین داخل شیشه تمیز و خشک و درش رو خوب ببندین. دقت کنین که اگه نمکتون ید دار باشه سیرهاتون بعد از مدتی سبز یا آبی میشن.  یه ذره، مثلا ۱ قاشق شکر هم اگه اضافه کنین طعم خوبی پیدا می کنه.

شیشه ها رو میذاریم جلوی آفتاب به مدت 2 هفته و بعدش می ذاریم تو سایه و جای خنک ... البته من می ذارم تو یخچال

خیلی باید صبور باشین. ۱ سال، ۲ سال، اگه سیر ترشی خیلی نرم و عالی میخواین ۷ سال. از قدیم میگفتن سیرترشی ۷ ساله دوای هر درده........آخ میشه مربا

حالا اگه عمری باقی بود نتیجه ۱ ساله رو میذارم براتون....تا ۷ سال دیگه.....اووووووووووووووو


دسته بندی : مخلفات سفره
آشپزی با: سیر تاریخ: 3:22 - جمعه ۲۳ اردیبهشت۱۳۹۰ | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( شنبه ۲۳ اسفند۱۳۹۳ )
» شیرینی مربایی (شیرینی مشهدی، شیرینی آلمانی) ( شنبه ۲۳ اسفند۱۳۹۳ )
» شیرینی پادرازی ( پنجشنبه ۱۴ اسفند۱۳۹۳ )
» شیرینی بادام هندی پودری ( پنجشنبه ۱۴ اسفند۱۳۹۳ )
» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن۱۳۹۳ )
» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی۱۳۹۳ )
» من هستم بوخودااااا :) ( سه شنبه ۱۶ دی۱۳۹۳ )
» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی۱۳۹۳ )
» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر۱۳۹۳ )
» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان۱۳۹۳ )
» تزیین کیک با تنالیته بنفش ( چهارشنبه ۳۰ مهر۱۳۹۳ )
» کوکی هویج ( پنجشنبه ۱۷ مهر۱۳۹۳ )
» خورش هویج 2 ( یکشنبه ۶ مهر۱۳۹۳ )
» کاپ کیک ساده هل و گلاب ( چهارشنبه ۲ مهر۱۳۹۳ )
» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه ۳۰ شهریور۱۳۹۳ )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه ۱۴ شهریور۱۳۹۳ )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه ۱۱ شهریور۱۳۹۳ )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه ۵ شهریور۱۳۹۳ )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه ۳۱ مرداد۱۳۹۳ )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه ۲۳ مرداد۱۳۹۳ )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...