یه ترشی ساده و پرطرفدار.

سیرهای خشک رو تمیز کنین ..به اینصورت که ریشه هاش رو می گیریم و پوسته های روش رو می گیریم ولی مواظبیم که پوستش رو نکنیم و جدا نشه.. توی یه شیشه تمیز و خشک بصورتی بچینین که کله سیرها به بیرون باشه!

 

خدا بیامرزه اینو از مادربزرگم یاد گرفتم..میگفت شیشه سیرترشی باید خوشگل باشه و سیرها از اون تو باید زیبا دیده بشن.

سرکه و نمک رو کمی بجوشونین و بذارین خنک بشه. بعد بریزین داخل شیشه تمیز و خشک و درش رو خوب ببندین. دقت کنین که اگه نمکتون ید دار باشه سیرهاتون بعد از مدتی سبز یا آبی میشن.  یه ذره، مثلا ۱ قاشق شکر هم اگه اضافه کنین طعم خوبی پیدا می کنه.

شیشه ها رو میذاریم جلوی آفتاب به مدت 2 هفته و بعدش می ذاریم تو سایه و جای خنک ... البته من می ذارم تو یخچال

خیلی باید صبور باشین. ۱ سال، ۲ سال، اگه سیر ترشی خیلی نرم و عالی میخواین ۷ سال. از قدیم میگفتن سیرترشی ۷ ساله دوای هر درده........آخ میشه مربا

حالا اگه عمری باقی بود نتیجه ۱ ساله رو میذارم براتون....تا ۷ سال دیگه.....اووووووووووووووو


دسته بندی : مخلفات سفره
آشپزی با: سیر تاریخ: 3:22 - جمعه 23 اردیبهشت1390 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )
» مافین دونات ( پنجشنبه 1 خرداد1393 )
» قلیه بادمجان ( یکشنبه 28 اردیبهشت1393 )
» راهنمای تصویری استفاده بهینه از وبلاگ ( دوشنبه 22 اردیبهشت1393 )
» کاسترد Custard ( سه شنبه 16 اردیبهشت1393 )
» کیک شیفون موکا ( شنبه 30 فروردین1393 )
» بریانی مرغ پاکستانی (چیکن بریانی) ( چهارشنبه 27 فروردین1393 )
» کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ( دوشنبه 25 فروردین1393 )
» دورچین سیب زمینی به شکل رز ( شنبه 23 فروردین1393 )
» کیک کوییک میکس شیر عسلی ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» عیدانه 93 ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» شیرینی گل شکری ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه شکر رنگی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...