دیروز واسه دخترکم تولد گرفتیم. از هفته قبل، همه جا رو واسه مدل کیک گشتم. تصمیم گرفتم واسش کیک کیتی درست کنم. اما میدونستم کیکهای عروس باربی رو خیلی دوس داره...هرچی رو نگاه می کردیم میگفت: مامان، اینو میتونی درست کنی؟! به باربی که میرسید میگفت: سخته. به همسر جونی که نشون دادم، گفت: سخته، نمی نونی، اذیت میشی! همه اینا باعث شد که بیشتر عزمم رو جزم کنم تا اونی رو که دخترم دوست داشت درست کنم.

خیلی ی ی ی ی ی خوشحالم...خیلی دوسش دارم. وقتی ظهر پرنسس کوچولوم اومد خونه و کیک رو که نصفه آماده بود دید برق چشماش خستگی رو ازم گرفت. خیلی اذیت شدم واسه درست کردن این کیک، چون اینجا خیلی گرمه و خامه سخت فرم میگیره و زود وا میره. واسه همین بعد از اینکه لایه اول خامه یکم وا رفت روی کیک، مجبور شدم همه وسایلم رو ببرم توی اتاق که از همه خنکتر میشه و زیر باد کولر کار کنم. بماند که واسه پیدا نکردن ماسوره های مختلف توی اینجایی که هستیم، مجبور شدم با همینایی که داشتم تزئین کنم....میدونم از دید متخصصانه خیلی ایراد داره، اما واسه من بهترین و زیباترین کیک تولده، واسه همه مون خیلی قشنگ بود این تجربه. کیک تولد پسرکم اولین تجربه کیک تولد بود و این هم دومین تجربه...هردوشون رو هم بی ی ی ی نهااااااایت دوست دارم.

عزیزای من عااااااشقتونم، عاشق هر ۳ تا تون که بهم اینقدر انگیزه و انرژی میدین.... همسری، آخر مهمونی گفت: جالا چطور شد از کیک ساده کیتی رسیدی به این کیک سخت؟ گفتم: چون هستی خیلی دوس داشت و چون بهم گفتی نمیتونی! کلی خندیدیم،پرنسس من بازم دچار مامان شیفتگی مزمن شده بود و مبگفت: مامانم از همه مامانا هنرمندتره!!!!!!!  ولی من میدونم همه مامانها با عشقی که به بچه هاشون دارن همه جوره هنرمندن.

خلاصه که همه دوستاش و همسری و خودش خیلی دوست داشتن این عروس خانوم خوشگل رو.....همه اینا باعث شد شب وقتی از شدت کمر درد و پا درد، مثل جنازه افتادم، با حس قشنگ خوشبختی بخوابم.

حالا بعد از اینهمه پرحرفی بریم ببینیم این خانوم خوشگل چه طوری این شکلی شده!

مواد لازم:

کیک اسفنجی 

خامه فرم گرفته

رنگ خوراکی ویلتون

موز، آناناس، گردو یا هر میوه دلخواه

۲ تا  کیک اسفنجی رو شب قبل پختم و بعد از خنک شدن، گذاشتم توی یخچال،کیکها رو از عرض برش زدم. لایه رویی کیک رو برش نازک زده و کنار بذارین تا سطح صافی واسه کار داشته باشین. اطرافشم اگه کمی برشته بود بردارین.

 

من با دستور کیک اسفنجی فریبای عزیز، که به نظرم واقعا عالی بود، دوبار کیک درست کردم اما توی قالبهای مختلف. چون اینجا قالب نیمکره نبود و ترسیدم توی کاسه درست کنم.

بهر حال کیکها رو یه جوری که بشه فرم دامن داد، روی هم گذاشتم. اینجا یه اشتباهی کردم که دفعه بعد یادم می مونه. شما هم حواستون باشه: قبل از خامه مالی، فرم دلخواهتون رو درست کنین، به شکل دلخواه برش زده و حالت بدین. من حواسم نبود و وقتی خامه گذاشتم لای کیک، خیلی سخت بود. درضمن این شکلی نیست که بعدا درستش کردما، ۲ تا کیک بالای رو هرکدوم رو برش زدم و جابجا گذاشتم. چون این دومی وسطش سوراخ بود طبقه بالایی گذاشتمش.

حالا لایه ها تون رو بردارین و کمی شهد (من از آب کمپوت آناناس استفاده کردم) با برس روی لایه زیری بمالین.

 

خامه فرم گرفته رو روی لایه اول بریزین و روش رو میوه دلخواه بریزین. من یه لایه درمیون موز و آناناس ریختم و گردوی خردشده. ( از ترس وا رفتن خامه نتونستم کامل عکس بگیرم و تند تند کار میکردم. ببخشید)

لایه بعدی رو روش بذارین و کمی فشار بدین تا بچسبن. به همین روش تا لایه آخر رو روی هم بچینین.

حالا با خامه رو و اطراف طبقات رو خوب کاور کنین و با کاغذ روغنی سطح کار رو صاف کنین.

 

حالا بالای کیک رو یه سوراخ کنین (قالب کیک بالایی من خودش سوراخدار بود) و عروسک حموم رفته تون رو آروم بذارین توش. می بینین چه شینیونی کردم موهای عروس خانوم رو؟

 

خب حالا با خامه اطراف کمر عروسک رو پرکنین و بسته به سلیقه تون با خامه های رنگی یا سفید، شکوفه، ستاره، ....  بزنین و دامن و لباس عروس خانومی رو تزئینش کنین.  من از رنگ وراکی ویلتون استفاده کردم.

من کلی ایده های خوشگل توی ذهنم داشتم، اما به ۲ دلیل نتونستم اجراشون کنم: یکی نداشتن ماسوره مورد نیازم، و گرمای هوا که باعث شد من فقط به سرعت کارم متمرکز شم تا خامه ها وا نرن! حالا در اولین فرصت باید برم از اون ماسوره ها بخرم!

ولی با همه اینا همه مون از نتیجه کار راضی بودم بسی زیاد!!

اینم که نصفه توی عکس میبینین همسری بنده ست که بعد از اینکه از خواب بیدار شد به هزار ترفند راضیم کرد که اون تیکه های پایین رو خودش بزنه!

 در آخر هم با مروارید نقره ای و ستاره های رنگی تزئینش کردم. مثلا رو سر عروسمون نقل پاشیدن و زمین ریخته!  

اینا هم چند تا عکس دیگه، فقط چون دست تنها بودم نتونستم هم به بچه ها برسم و هم عکسای خوب بگیرم

 

دیدین عروسمون چه خوشگل می رقصه !  دوسش دارم خیلی ی ی ی  پرنسس کوچولوم دل نداشت قاچش کنم. اما خب کاریش نمیشه کرد. واقعا عالی و خوشمزه و ترد شده بود. می گما اونهمه خامه می زنیم و خوشگلش میکنیم کیک رو، بعد موقع خوردن، همه رو می زنیم کنار و نمی خوریم. چه کاریه خب، از اول کیک ساده بذاریم دیگه، نه؟؟

امیدوارم همه لحظه هاتون لبریز از عشق و شادی باشه. 


دسته بندی : کیک تولد
تاریخ: 21:11 - جمعه 30 اردیبهشت1390 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» کوکی هویج ( پنجشنبه 17 مهر1393 )
» خورش هویج 2 ( یکشنبه 6 مهر1393 )
» کاپ کیک ساده هل و گلاب ( چهارشنبه 2 مهر1393 )
» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه 30 شهریور1393 )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه 14 شهریور1393 )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه 11 شهریور1393 )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه 5 شهریور1393 )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه 31 مرداد1393 )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه 23 مرداد1393 )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه 19 مرداد1393 )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه 16 مرداد1393 )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه 15 مرداد1393 )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...