اولین بار این کیک رو توی آشپرآنلاین دیدم و خوشم اومد اما فرصتی نشد درستش کنم تا چند روز پیش. همسری وقتی خونه اومد و روی میز دیدش هاج و واج مونده بود و میگفت: اینو خریدی؟! تازه وقتی یه برشش رو با قهوه آوردم که با هم بخوریم گفت: اٍ اٍ ... اینکه توشم این شکلیه!!!!!!!

مواد لازم:

تخم مرغ: 3 عدد

شیر: 1 پیمانه

شکر: یک و نیم پیمانه

آرد: 3 پیمانه منهای 4 ق غ (میشه 2 پیمانه و نیم)

روغن مایع: 1 پیمانه

بیکینگ پودر: 1 ق م

بیکینگ سودا یا نمک میوه یا جوش شیرین (اگه هیچکدومو ندارین اینم بیکینگ پودر بریزین) : 1 ق م

پودر کاکائو: 2 ق غ

وانیل: 1/4 ق چ

طرز پخت:

فر رو گرم کنین. آرد و بیکینگ پودر و نمک میوه رو مخلوط و الک کنین. قالب گرد رو چرب کنین و کاغذ روغنی بندازین یا اینکه آرد بپاشین. من از قالب کمربندی استفاده می کنم.

درباره آرد بگم که مقدار آرد این دستور 3 پیمانه ست. اما چون نصفش رو میخوام کاکائویی کنم 4 قاشق از آرد بر میدارم که میشه همون 2 پیمانه و نیم.

شکر و تخم مرغ و وانیل رو خوب بزنین تا کرم و کشدار بشه.

روغن رو اضافه کنین و هم بزنین و بعد شیر رو

آرد رو کم کم به مواد تون اضافه کنین

موادتون که خوب مخلوط شد مایه کیک رو نصف کنین و توی 2 تا ظرف داشته باشین. به یکی 2 قاشق پودر کاکائو و به اون یکی 2 قاشق آرد اضافه کنین (حالا متوچه شدین؟ اون 4 قاشق آرد اینحا جبران شد...شد همون 3 پیمانه آرد)

خب حالا 2 تا ملاقه بردارین و دست بکار بشین. از اینجا به بعد کلی به وجد میایین و ذوق می کنین. قالبتون رو بذارین دم دست. 1 ملاقه از مایه سفید بریزین مرکز قالب

یه ملاقه هم از مایه کاکائویی بریزین روی مایه سفید

دقت کنین زیر ملاقه تون رو تمیز کنین تا مثل من از زیرش نریزه روی لایه سفید. حالا از مایه سفید دوباره بریزین روی این لایه

و همینطور ادامه بدین تا موادتون تموم بشه

می بینی که لایه ها همینطور عقب میرن و موادتون هم اصلا قاطی نمی شن. من یه اشتباهی کردم و موادم دقیق نصف نشد. واسه همین مایه سفیدم تموم شد اما کاکائوییم موند. واسه همینم حجم کیکم زیاد نشد. بجاش 2 تا کیک درست کردم!

وقتی آخرین لایه رو ریختین و مواد توی قالب کاملا پخش شد، 1 خلال بردارین و از کناره به سمت مرکز روی کیک خط بندازین تا طرح گل بیفته روی کیک. می تونین اینکارو هم نکنین و همونطوری بذارین توی فر.

حالا قالب رو توی طبقه وسط فری که گرم کردین بذارین و 45 دقیقه با دمای 180 بذارین بمونه... بازم میگم شما سر بزن به کیکتون. فرها فرق دارن با هم.

من بقیه مایه کاکائویی رو با چیپس شکلاتی مخلوط کردم و توی یه قالب دیگه ریختم. وقتی آماده شد بذارین خنک بشه و از قالب دربیارین و روی توری بذارین تا خنک بشه.

اینم قاچ خورده کیکم

جاتون خالی با یه فنجون قهوه خیلی خیلی چسبید

امیدوارم درست کنین و دوست داشته باشین .......... نوش جان

این یکی زبرا کیک رو هم اینجا ببینین

شما با هر دستور کیکی می تونین این مدل راه راه درست کنین. فقط باید دو رنگ مایه کیک داشته باشین.


دسته بندی : کیک، چیزکیک
تاریخ: 22:37 - یکشنبه 22 خرداد1390 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )
» مافین دونات ( پنجشنبه 1 خرداد1393 )
» قلیه بادمجان ( یکشنبه 28 اردیبهشت1393 )
» راهنمای تصویری استفاده بهینه از وبلاگ ( دوشنبه 22 اردیبهشت1393 )
» کاسترد Custard ( سه شنبه 16 اردیبهشت1393 )
» کیک شیفون موکا ( شنبه 30 فروردین1393 )
» بریانی مرغ پاکستانی (چیکن بریانی) ( چهارشنبه 27 فروردین1393 )
» کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ( دوشنبه 25 فروردین1393 )
» دورچین سیب زمینی به شکل رز ( شنبه 23 فروردین1393 )
» کیک کوییک میکس شیر عسلی ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» عیدانه 93 ( سه شنبه 19 فروردین1393 )
» شیرینی گل شکری ( دوشنبه 26 اسفند1392 )
» تهیه شکر رنگی در منزل ( دوشنبه 26 اسفند1392 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...