اگه شما هم مثل من عاشق نارگیل هستین، شک نکنین واسه درست کردن این کیک خوشگل و فوق العاده خوشمزه ه ه ه

مواد لازم:

آرد: ۲ پیمانه  

شیر: ۱ پیمانه

کره:۱ پیمانه (به جای کره از روغن مایع هم دفعات بعد استفاده کردم)

 تخم مرغ : ۳ عدد

شکر: ۱ و ۱/۳ پیمانه (این مقدار به نظر من زیاده و شیرین میشه..من سری های بعد با 1 پیمانه درست کردم)

اسانس بادام : ۱و ۱/۲ ق چ

وانیل: ۱ و ۱/۲ ق چ

پودر نارگیل  ریز: ۱ پیمانه

بکینگ پودر: ۱ ق چ

بکین سودا یا جوش شیرین یا نمک میوه: ۱ ق چ

پودر نارگیل درشت: به مقدار لازم


طرز پخت:

طبق معمول، موادتون رو بیرون از یخجال بذارین تا همدما بشن. آرد و بیکینگ و نمک میوه رو با هم مخلوط و 2، 3 بار الک کنین. فر رو روشن کنین تا گرم بشه. قالب 24 یا 26 سانتی رو چرب و آردپاشی کنین یا کاغذ روغنی بکشین توش. خب.....بسم اله..بریم شروع کنیم!

کره که نرم شده با شکر خوب بزنین تا کرم  رنگ بشه و بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه و مخلوط کنین

وانیل و اسانس بادام (اگه ندارین اصلا نگران نباشین، منم نداشتم!!) رو بریزین و مخلوط کنین.

شیر رو در 3 مرحله به مواد اضافه کرده . هم بزنین.

مخلوط آرد رو کم کم اضافه کنین و آروم هم بزنین

پودر نارگیل ریز رو هم به جمع دوستان اضافه کنین و خوب مواد رو مخلوط کنین

مایه کیک رو توی قالب 24 یا 26 سانت بریزین و بذارین طبقه وسط فر، با حرارت 180 درجه به مدت 50 دقیقه بمونه. (چند بار بگم کیکتون رو چک کنین.فرها با هم فرق میکنه!)

بعد از اینکه از پخت کیک مطمئن شدین اجازه بدین کیک خنک بشه و بعد از قالب خارج کنین.

یکمی خامه یا شهد روی کیک بکشین. خیلی کم..فقط واسه ایجاد چسبندگی

و پودر نارگیل درشت روش بریزین. می تونین خود نارگیل رو بگیرین و بشکنین و رنده درشت کنین. همسری رو فرستادم دنبال نارگیل، یافت نکرد واسه همین من از همون پودر نارگیل ریز، استفاده کردم. خوب بود اما مطمئنم با نارگیل تازه 100 برابر بهتره و خوشگل تر.

میتونین شکلات روش رنده کنین

اینجا روش کمی از شربت مربای به رو برس کشیدم و مربا روش گذاشتم

پفش هم عالیه

اینم برش خورده ش...واسه اینکه ببینین بافتش عالی بود


سری های بعدی من این کیک رو با روغن مایع درست کردم...شکر و تخم مرغ رو خوب زدم و روغن مایع رو اضافه کردم و بقیه مثل مراحلی که گفتم

مرسی از لیلا جون واسه دستور این کیک فوق العاده........بازم میگم اگه عطر و طعم نارگیل رو دوست دارین، این کیک رو از دست ندین. همسری و مهمونمون هم کلی خوششون اومده بود.

نوش جونتون


دسته بندی : کیک، چیزکیک
آشپزی با: نارگیل تاریخ: 16:55 - سه شنبه 7 تیر1390 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» پست موقت ( پنجشنبه 22 آبان1393 )
» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه 7 آبان1393 )
» تزیین کیک با تنالیته بنفش ( چهارشنبه 30 مهر1393 )
» کوکی هویج ( پنجشنبه 17 مهر1393 )
» خورش هویج 2 ( یکشنبه 6 مهر1393 )
» کاپ کیک ساده هل و گلاب ( چهارشنبه 2 مهر1393 )
» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه 30 شهریور1393 )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه 14 شهریور1393 )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه 11 شهریور1393 )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه 5 شهریور1393 )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه 31 مرداد1393 )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه 23 مرداد1393 )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه 19 مرداد1393 )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه 16 مرداد1393 )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه 15 مرداد1393 )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...