ته انداز مرغ و بادنجان (بوشهری)

خب اینم یه غذای قدیمی بوشهر...گیر دادم به جنوب عزیزمون!! من این غذا رو از فریبا یاد گرفتم که عزیزمه..می گفت این غذا از غذاهای خیلی قدیمی بوشهره و در اصل ترکیب دو تا غذای بوشهری می شه...ظاهرا بوشهری های گل "ته انداز مرغ" و "ته انداز بادنجون" دارن...که ما از ترکیب این دو تا رسیدیم به این غذای خوشمزه...عاشقان بادمجان بسم ا...
مواد لازم:
برنج
بادنجان
ران مرغ
پیاز
فلفل دلمه، برگ بو،چوب دارچین، لیمو عمانی
نمک و فلفل ، پودر لیمو عمانی و زعفران
طرز پخت:
برنج رو آبکش کردم..مرغ رو با یه پیاز و فلفل دلمه 4 قاچ شده و برگ بو و چوب دارچین گذاشتم با در باز تا جوش کنه..بعد کف روش رو گرفتم و و نمک و فلفل قرمز و لیمو عمانی و زعفران زدم و گذاشتم کمی بپزه...(نیم پز بشه و کمی آب داشته باشه)
بادمجان ها رو از طول به دو قسمت نصف کردم و نمک زدم وکنار گذاشتم..بعد شستم و خشک کردم و یه طرفش توی روغن خیلی کم، فقط در حدی که نرم بشه و خیلی کم طلایی بشه و طرف دیگه شو یکم بیشتر سرخ کردم.
بعد از آبکش کردن برنج، کف دیگ رو روغن ریختم و مرغ و بادمجون ها رو یه در میان به شکل گل چیدم...بادمجونها رو از طرفی که کمتر سرخ کردیم می چینیم...بعد هم برنج آبکش شده رو روشون می ریزیم
و می ذاریم دم بکشه ..(من بعد از بلند شدن بخار برنج، اون آب مرغ رو روی برنجم دادم) و بعد هم توی دیس برمی گردونیم ... کلا عکسام خیلی تیره شدن...نمی دونم چرا ...
سه تا نکته رو هم بگم:
1- مرغ رو بهتره که پوستش رو نکَنین و با پوست کف ظرف بذارین که من این کارو نکردم البته اما پوست مثل حفاظ عمل می کنه و گوشتش رو خشک نمی کنه.
2- به نظرم بادمجون ها رو فقط از یه طرف سرخ کنین و از طرف دیگه توی دیگ بچینین.
3- می شه هم مرغ و هم بادمجون رو خام گذاشت..فقط برنج رو باید یکم دون تر و زنده تر برداشت تا زمان دم کشیدنش با پخت مرغ و بادنجون یکی بشه...طبیعتا تو این حالت، مرغ ها رو قبلش با ادویه مزه دار کنین (نمک،فلفل قرمز، زعفران، گرد لیمو)