اردبیل و گردنه حیران که بری امکان نداره این آش خوشمزه رو نخوری...به به...خیلی خوشمزه ست..من اولین باری که این آش رو خوردم و عاشقش شدم وقتی بود که دختر عموی همسری توی خونه مون برامون پخت... نه که مامانش اردبیلی هستن...همونوقت بود که من یه دل نه صد دل عاشق این آش شدم...حالا هم اینو از مامان همسری یاد گرفتم..مطمئنا آش دوغ دستورای مختلفی داره ..اما این مال اردبیله و همونیه که سرعین می خوری!! این دستورو هم واسه مریم و سحر عزیز میذارم که ازم خواسته بودن..امیدوارم دوست داشته باشین

مواد لازم:

نخود: نصف پ

برنج: 1 پ

دوغ: 2 لیتر

سبزی (تره، گشنیز): نیم کیلو پاک نکرده که بعد از پاک کردن کمی بیشتر از نصفش رو استفاده کردم

سیر: 5 حبه

تخم مرغ: 1 دونه

اردبیل و گردنه حیران که بری امکان نداره این آش خوشمزه رو نخوری...به به...خیلی خوشمزه ست..من اینو از مامان همسری یاد گرفتم..مطمئنا آش دوغ دستورای مختلفی داره ..اما این مال اردبیله

طرز پخت:

نخود رو از شب قبل خیس کنین..برنج رو هم چند ساعت قبل از پخت خیس بدین. سبزی ها رو بعد از شستن، با سیرها خرد کنین. نخود رو بذارین بپزه،

نیم پز که شد برنج رو هم بهش اضافه کنین..نخود پخت و برنج هم خوب وا شد و نرم شد

سیر و سبزی ها رو اضافه کنین

1 تخم مرغ رو توی دوغ بریزین و خوب هم بزنین ( می تونین توی همزن بریزین) وقتی سبزی ها یکم مخلوط شدن با مواد دوغ رو هم اضافه کنین و سریع هم بزنین...از اینجا به بعد فقط باید هم بزنین...یه لحظه هم به حال خودش نذارین که دوغ نبره .. فقط نکته مهم اینه که در یک جهت مرتب هم بزنین تا آشتون لخته نشه و دوغ نبره

همینطور هم بزنین تا کمی غلیظ بشه و سبزی تغییر رنگ بده کمی ...اما اصلا غل نرنه و نجوشه...آشتون آماده ست...فقط همین هم زدنش آدم رو خسته می کنه


آش دوغ رو توی گردنه حیران با سیر می خورن

فردا باید بریم سرکار والا ما هم می خوردیم

فقط مواظب باشین، هم دوغ هم سیر فشارتون رو پایین میاره...مثه من زیاده روی نکنین!

اینم یه ورژن دیگه از آش دوغ با قلقلی