کیک انار(بدون تخم مرغ) با سس انار

قرار بود دیگه نیام اینجا به خاطر امتحان شنبه م...اما خب دلم طاقت نیاورد که .... دلم می خواست این کیک هندوانه رو درست کنم اما متاسفانه تو این یکی دو روز ژله هندوانه نیافتم که نیافتم...واسه همین بین درس خوندنم این کیک رو درست کردم و خیلی هم لذت بردم...به خاطر یلدا جلوتر از دو تا کیکی که توی نوبتن (کیک ماست و کیک سیب و دارچین) و بقیه پستها می ذارمش اینجا...این دومین کیک بدون تخم مرغه که می ذارما
مواد لازم:
آرد سلف ریزینگ : 2 و نیم پیمانه
شکر : یک چهارم پیمانه
شیر عسلی : سه چهارم پیمانه
ماست: 1 پیمانه
جوش شیرین : 1 پنس
روغن کانولا: نصف پیمانه
دونه انار: 1 فنجان
سس انار : برای تزیین روی کیک
طرز پخت:
خب اول دو تا توضیح بدم تا داد و هوار نکردین :)))
آرد سلف ریزینگ آردیه که توی خودش بیکینگ پودر و نمک داره...تو بلاد فرنگ به وفور یافت می شه.. نمی دونم وطنیش هم هست یا نه ولی اونچه مسلمه اینجا که من هستم این ماده یافت می نشود :)))) پس من و شما میایم از آرد معمولی استفاده می کنیم..همون آرد سفید کیک پزی..اونوقت به ازای هر پیمانه آرد، یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر و کمی نمک به آردمون اضافه می کنیم.. من کلا دو و نیم پیمانه آرد سفید مرغوب رو با 3 قاشق و یه ذره بیکینگ پودر و یه نمه نمک مخلوط کردم..این از این....
روغن کانولا هم اگه نداشتین روغن مایع معمولی استفاده می کنیم..مثه خودم...خب همه اینا رو جهت تنویر افکار عمومی گفتم همین اول که غر نزنین که ما نداریم و چه کنیم و ..... :))))

خب مواد رو طبق معمول میذاریم بیرون و می چینیم جلو چشممون...فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شه...قالب 23 سانتی رو با کره چرب می کنیم خوب خوب خوب و بعد هم آرد پاشی می کنیم همه جاش رو و آرد اضافی رو می تکونیم یا اینکه کاغذروغنی میندازیم ...همینجا بگم دستور اصلی توی لوف پن (قالب مستطیل) درست کرده بود ولی من توی قالب حلقوی دوست داشتم بدرستم... همینجا هم بگم عکسهای مراحل کار رو هستی مامان گرفته :)
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط و سه بار الک کردم..شکر ، ماست، شیرعسلی و روغن رو با همزن زدم

جوش شیرین رو ریختم ...آرد رو کم کم به مواد اضافه کردم و هم زدم تا یکنواخت بشه...بعد انارها رو ریختم توش

و دیگه با لیسک مواد رو هم زدم که نشکنن انارها
وقتی خوب مخلوط شد، خمیرمون رو توی قالب می ریزیم...سفته...نترسین..مدلش همین جوریه :) گفتم که هستی عکسا رو گرفته بچم :)))
خوب توی قالب صافش کنین تا یکنواخت پخش شه...می ذاریم توی فر..به مدت 50 دقیقه یا تا وقتی که تستر تمیز در بیاد از کیک
اگه بخواین روش طلایی بشه (توی این کیک شیرعسلی بی تخم مرغ گفته بودم که کیک های بی تخم مرغ ، طلایی نمیشن) می تونین شعله بالا رو روشن کنین بعد از پخت کامل..اما من نکردم...جریانی هم داشت این کیک پختنم...قالبم باید کمی بزرگتر می بود تا جا برای پف بیشتر می داشت
وقتی کیک خوب پخت، بیرون می اریم و می ذاریم تا خوب خنک بشه .. بعد روی توری سیمی بر می گردونیم

کیک های بی تخم مرغ بافت خیلی سبک و نرم و شکننده ای دارن...مواظب باشین خورد نشه موقع جابه جایی

برای سس انار هم یه لیوان معمولی آب انار خونگی رو با دو قاشق نشاسته ذرت ( سفید رنگه) مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم تا غلیظ بشه ..کمی بچشین اگه لازم بود کمی شکر هم بریزین توش..بعد توی ظرف ریختم و گذاشتم خنک بشه...وقتی کیک و سس خوب خنک شدن روی کیک ریختم

خب باید بگم خیلی آسون بود درست کردنش....بافتش خیلی پوک و نرمه

انارهایی که زیر دندون میاد خیلیییییی لذت بخشه ( به شرطی که جزو اوندسته نباشین که این جالت رو دوست نداشته باشن)

می تونین بدون سس هم درست کنین ..آممممممممممممااااااا (!!!) شدیدا سسش رو توصیه می کنم...ولی یه نکته: موقع سرو سس رو بریزین روی کیک...اگه کیک با سس روش بمونه زیاد جالب نمیشه بعد از یه روز...هروقت خواستین میل کنین سس بدین روش و نوش جان کنین بهتره

اصلا همه مزه کیک به سسش هست...چون خود کیک بیشتر طعم شیرعسلی توش غالبه با دونه های اناری که زیر دندون میاد...واسه همین اگه می خواین طعم انار توش بیشتر باشه حتما سس هم روش بدین

از این قاچ نصفش رو من و همسر محترم خوردیم و کلی هم حسرت همراهش

انارخورون خوش بگذره !!!
منبع: creativesaga
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...