کوفته یونانی پُر شده با پنیر Μπιφτέκι γεμιστό με κεφαλοτυρι

اینو از فریبای عزیزم یاد گرفتم که خیلی هم خوشمزه بود
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده گوساله: نیم کیلو
پیاز خرد شده :1 عدد
جعفری ریز شده: چند شاخه خرد شده
آرد سوخاری: نصف فنجان
تخم مرغ: 1 دونه
سس خردل:1قاشق مرباخوری
پودر آویشن: 1 قاشق مرباخوری
پنیر نرم : 200گرم
نمک و فلفل
طرز پخت:
همه مواد رو غیر از پنیر، با هم مخلوط و خمیر میکنیم،
زیاد ورز ندین که بعد گوشتتون سفت میشه... به مدت نیم ساعت در یخچال میذاریم.
از خمیر گوشتی گلوله هایی برمیداریم و بصورت توپ در میارم و وسطش رو گود میکنیم، یه تکه پنیر نرم یا فتا میذاریم و خوب، می بندیم.
همه رو در ظرف می چینم (نمی دونم چرا کاغذ روغنی گذاشتم...شما نذارین) و توی فر به مدت 20 دقیقه گریل میکنیم. اگه هم بخواین می تونین توی روغن فراوون سرخ کنین و روی دستمال پهن کنین تا روغنش بره...خوشمزه میشه اما خب دیگه خطرناکه!!
بعدشم اینکه نوشته بود پیاز خردشده ..منم خرد کردم اما به نظرم شما رنده کنین بهتره....
من با کمی پوره سیب زمینی (سیب زمینی پخته، شیر و کمی کره و نمک و فلفل) سروش کردم. گوشتم چربیش کم بود یکم سفت شد اما بازم خوشمزه بود و عالی
نوش جونتون