سوپ ذرت

فصل سرماست و بازار آش و سوپ حسابی داغه...اینم یه سوپ ساده و خوشمزه
مواد لازم:
ذرت کنسروی: 1 پ
کرفس: یکی 2 ساقه
تره و جعفری خردشده: 1 ق
آرد ذرت: 2 ق
شیر: 1 پ
پیاز: 1 دونه کوچیک
سیر: 2 حبه
نمک و فلفل
طرز پخت:
پیاز رو ریز کردم و با کمی روغن زیتون تفت دادم (با کره اما خوشمزه تره) نرم که شد سیر له شده رو هم ریختم و تفت دادم (تو فصل سرما از ریختن سیر توی آش و سوپتون غافل نشین تا سرما نخورین دوستای گلم) کمی زرچوبه و نمک هم زدم...بعد کرفس خرد شده و ذرت رو هم ریختم و تفت دادم تا سبزیجاتم نرم بشن.

بعد 1 لیوان استاک مرغ اضافه کردم (برای استاک یا آب مرغ خوشمزه: قطعات استخونی مرغ رو (گردن و بال یا کل اسکلت مرغ) با1 پیاز، 2 تا هویج، 2 ساقه کرفس و 1 چوب دارچین و نمک گذاشتم بپزه و بعد از پخت، آبش رو صاف کردم) و گذاشتم بپزه. اگه استاک نداشتین آب بریزین و یه دونه قرص عصاره مرغ اضافه کنین توش. من نصف پیمونه بلغور پخته هم داشتم که توش ریختم

تره و جعفری خرد شده رو هم بعد از پختن سبزیجات اضافه کردم و آرد رو توی شیر حل کردم و ریختم توی سوپ و هم زدم تا گلوله نشه ... می تونین از خود مرغ هم توی این سوپ استفاده کنین. بعد از اینکه به غلظت مناسب رسید توی بلندر ریختم تا مواد خرد و یکدست بشن و دوباره برگردوندم توی دیگ تا یه جوشی بزنه..تو این مرحله می تونین کمی خامه توش بریزین و سریع هم بزنین و از روی حرارت بردارین..من نریختم

می تونین موقع سرو هم کمی خامه روش بریزین و نقش بندازین روش که خوشگل بشه...من اینکارو هم نکردم! کمی از ذرت رو که برای تزیین کنار گذاشته بودم روش ریختم و با لیمو ترش تازه نوش جان کردیم

جاتون خالی
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...