نان حلقه ای مربایی

یه نون خیلی خیلی خوشمزه که می تونه صبحانه یه روز خوب باشه یا حتی یه عصرونه خوشمزه...عالی
مواد لازم:
آرد: 300 گرم (2 پیمانه)
کره: 30 گرم
زرده تخم مرغ: 1 دونه
شیر: 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
شکر:1 قاشق سوپخوری
مربا یا مارمالاد : 40 گرم (یک چهارم پیمانه)
کشمش یا گردو (یا مخلوط هر دو): 80 گرم (یک دوم پیمانه)
برای رومال:
زرده تخم مرغ: 1 دونه م
شیر: یه قاشق مرباخوری

طرز پخت:
کره رو خرد می کنیم..فر رو گرم می کنیم با درجه 200 سانتی گراد .. آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط می کنیم و سه بار الک کردم..شکر رو اضافه کردم و بعد کره خرد شده رو با نوک انگشت به خورد آرد می دیم

شیر رو با زرده تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم و به این مواد اضافه می کنیم و ورز می دیم تا خمیر بشه

اصلا نیاز به آرد اضافی نیست...سطح کارتون رو آرد بپاشین و خمیر چسبنده رو روش ورز بدین تا لطیف بشه و دیگه به دست نچسبه
بعد از این مرحله خمیر رو با وردنه به اندازه مستطیل 30 در 40 باز کنین ...مارمالاد دلخواهتون رو روی خمیر بریزین و پخش کنین..جوری که از هر طرف کمی خالی باشه .. کشمش و گردوی خرد شده هم روش بپاشین
*اگه از مربا استفاده می کنین حتما از ابتدای کار توی صافی بریزین تا شهدش جدا شه..خیلی مهمه
*من از همون خَمَس انگور که درست کردم استفاده کردم و دیگه کشمش نریختم و چون مغزگردو نداشتم فندق خردشده ریختم
و بعد هم رول کنین خمیر رو به آرومی...بعد از اینکه رول شد ابتدا و انتهای خمیر رو کمی آب یا شیر بزنین و به هم بچسبونین و به شکل حلقه دربیارین ... کف سینی فر کاغذ روغنی انداختم و خمیر رو منتقل کردم روی اون

با یه چاقوی تیز که چرب شده، به فاصله 4 سانت برشهایی از سمت بیرون حلقه بزنین .. فاصله رو رعایت کنین و مثه من نامرتب نزنین تا یکدست بشه و مربا از فاصله های کم بیرون نزنه
مواد رومال رو مخلوط کنین و با برس روی نون بمالین و بذارین توی فر
حدود نیم ساعت زمان می بره که البته می تونین خودتون هم چک کنین و وقتی زیرش طلایی شد چک کنین...در میاریم و بعد از اینکه خنک شد روش پودر قند الک می کنیم

این عکس رو هستی تزیین کرد و نخواستم دلش رو بشکونم و گذاشتم اینجا..رنگ و وارنگ

خیلی خوشمزه و آسونه و مناسب دوستان گلی که به خمیر ترش یا خمیرمایه دسترسی ندارن

با شیر یا چای خیلی می چسبه

* خمیر این نون به دلیل بیکینگ پودر و نداشتن خمیر مایه دیگه استراحت لازم نداره
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...