آب انار
راستش این دو تا پست از تو دل "کیک انار" در اومد بیرون..دیدم خب نوشیدنی این فصله و خوبه بهش شخصیت بدم و بذارمش مستقلا اینجا خودنمایی کنه دیگه :)))خون ساز و جگر حال بیار....اونم با چی؟ گلپــــــــــــــــر
راستش من همیشه اینجوری آب انار می گیرم..شماها چیکار می کنین؟
انارها رو بعد از دون کردن ریختم توی غذاساز (شما چه جوری دون می کنین؟ ما به شیوه مامانم همیشه انار چه ترش چه شیرین رو به این شکل دون می کنیم که بعد از گرفتن سر و تهش نصف می کنیم و با پشت قاشق چوبی تاپ تاپ تاپ می زنیم پشتش :))) خیلی راحت و بی دردسر دونه ها می ریزن توی ظرفی که زیر دستمونه...ولی خب سینی و روزنامه و این چیزا م یذاریم که کثیف کاری نشه) خلاصه به هرشکلی که راحتین انارها رو دون می کنیم و می ریزیم توی غذاساز و دو پالس می دیم و تمام...بیشتر نشه که هسته هاش خورد بشه
بعدم محتویات غذاساز رو ریختم توی صافی که روی یه ظرف گذاشته بودم و خوب خوب فشار دادم تفالشو که آبش خارج شه

همین دیگه...یه آب انار تر و تمیز خونگی داریم که خیلی هم خوشمزه ست

اینقده دلم می خواست روش گلپر بریزم و هوممممممممم

اینقدههههههه دلم می خواست هممممشو سر بکشم بالا

اما خب فقط تونستم چند تا عکس بگیرم ازش و بعد باهاش سس انار رو برای کیک انار درست کنم
راستی آب انار رو توی پارچ توی یخچال بذارین..توی بطری دربسته نذارین..نمی دونم چرا ولی جایی شنیده بودم..حالا شاید هم الکی باشه :))