راستش خیلی وقت پیش، تعدادی هلو وشلیل توی یخچال مونده بود که زیادی نرم شده بود..دیدم بهتره مارمالادشون کنم و باید بگم واقعا نتیجه خوشمزه ای داشت

مقادیر و روش کارم مثل مارمالاد زردآلو بود . فقط هلوها رو پوست گرفتم. چون هلوهام نرم بودن راحت پوستشون در اومد... اما اگه هلوتون سفته اول بجوشونین بعد پوستش رو بگیرین

معادل وزنش شکر ریختم..بازم برمی گرده به شیرینی میوه تون

برای دستور دقیقش حتما اینجا رو بخونین

اینم از مارمالاد خوشمزه و خوش عطرمون

و البته خیلی هم آسون