دلمه برگ مو قالبی (حلقه ای)
اگه هوس دلمه کردین اما حس و حال یا وقت پیچیدنش رو مثل دیروز من ندارین این مدل مخصوص شماست...پارسال هم این مدل رو درست کرده بودم اما عکسش به ملکوت اعلی رفت متاسفانه..واسه همینم دیروز که خیلی خیلی کار داشتم و واسه خودم کزت شده بودم این رو درست کردم...یه جور دلمه تنبلی!!
مواد لازم:
برگ مو
گوشت چرخکرده: 200 گرم
برنج: نصف پیمانه
لپه: 1 پیمانه
پیاز: 1 دونه
سبزی معطر دلمه (ترخون و مرزه): چند ساقه
زرشک، غوره یا گوجه سبز
نمک و فلفل
طرز پخت:
من مواد داخل دلمه رو مثل دلمه ای که قبلا اینجا گذاشتم آماده کردم..فقط سبزی هام تازه بود که درنتیجه عطر و طعمش خیلی بهتر بود..برگهام هم تازه بود و بعد از شستن توی آب و نمک جوشوندم
قالب کمربندی وسط سوراخدار رو خوب چرب کردم (کف و دیواره و ...) برگهای آبکش شده رو توی قالب جوری چیدم که از کناره های قالب و وسطش بالا اضافه اومده باشه...شاید لازم باشه از چند تا برگ استفاده کنین
مواد میانی رو روی برگها ریختم .. با کمی سرکه و شکر و آب که با هم حل شده بود چاشنیش رو درست کردم و کمی روی مواد ریختم...چند تا غوره هم ریختم توش و با پشت قاشق مواد رو صاف کردم
بعد برگها رو کشیدم روی مواد تا خوب بسته بشه..بازم از اون چاشنی روش ریختم تا دم بکشه و برگها خشک نشن..میشه از هر چاشنی دلخواه استفاده کرد
روش رو فویل کشیدم و توی فر که با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده بودم گذاشتم...
چند تا دونه برگ و کمی از موادم اضافه اومد که اونا رو هم توی قالب مافین گذاشتم و پیچیدم و فرستادم توی فر
حدود 40 دقیقه تا یک ساعت بهش زمان بدین ... بعد از خارج کردن قالب از فر اجازه بدین کمی بمونه و بعد با احتیاط فویل رو بردارین..مواظب بخارش باشین تو صورتتون نخوره...
ظرف سرو رو روی قالب بذارین و برگردونین...قالب من کمربندی بود..من کمربندش رو باز کردم و بعد برگردوندم تو ظرف
اون دو تا فینگیلی هام رو هم خیلی دوست داشتم...با گوجه سبز و گوجه فرنگی قالب زده تزیین کردم
به نظرم خیلی مجلسی و شیک هست..
مخصوصا اگه قالبتون حلقه ای بزرگتر باشه که من نداشتم...
اون مدل مافین هم خیلی خیلی مناسب و لقمه ای هست...خیلی هم وقتتون رو نمی گیره
مرسی از منصوره خانم نازنین که ایده این دلمه خوشگل رو پارسال ازشون گرفته بودم...