حلوای نسکافه (قهوه فوری)

یه حلوای آسون...با طعمی متفاوت ... مخصوص عشاق قهوه و نسکافه و کافئین....حتی شمایی هم که دوست ندارین ممکنه خوشتون بیاد....باور کنین
مواد لازم:
آرد گندم: 1 پیمانه
آرد نخودچی: 3 قاشق غذاخوري (قاشق هاي اندازه گيري)
روغن مايع: نصف پیمانه
پودر نسکافه: 5 ق مرباخوری پر
شکر: نصف پیمانه + 2 ق غذاخوری
آب: دو سوم پیمانه + نصف فنجون
گلاب: 2 تا 3 قاشق غذاخوري

طرز پخت:
اول از همه بگم که من از پودر قهوه فوری Nescafe Gold استفاده کردم که ملایم تره...شما می تونین از هر نوع نسکافه ای که طعمش رو دوست دارین استفاده کنین....پودرهای نسکافه فله ای یا Nescafe Classic تلخ تر و تیره تر از Gold هست...بستگی به درجه اعتیادتون به قهوه داره :)))))
اول آب و شکر رو توی یه شیرجوش مخلوط می کنیم و هم می زنیم و روی حرارت می ذاریم تا شکر حل بشه و کمی غلیظ بشه...نه زیاد! حدود 5، 6 دقیقه بجوشه...بعد گلاب رو اضافه کردم و دو دقیقه هم میذاریم بجوشه
از آرد گندم (ارد سنگک) اگه استفاده کنین مقدار روغن اندازه ست اما اگه مثه من از آرد سفید استفاده کردیم روغن رو کم کنین...کلا بسته به نوع آرد میزان روغن هم تغییر می کنه دیگه..آرد سفید سبکتره
پودر نسکافه رو با 2 ق غذاخوری شکر و نصف فنجون آب جوش مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا حل بشن
آردها رو مخلوط و الک کردم...توی دیگ یا تابه روی حرارت ملایم هم می زنیم
وقتی بوی خوش آرد بلند شد و کمی تغییر رنگ داد آرد رو دوباره الک کردم
آرد رو برمی گردونیم به ظرف و روغن مایع رو می ریزیم توش و هم می زنیم
تا آرد کاملا توی روغن واشه
حالا وقتشه که نسکافه رو بهش اضافه کنیم
تندی هم می زنیم
حالا شربت رو هم ریختم توش و روی حرارت دو دقیقه هم زدم
از رو حرارت برداشتم و بازم هم زدم و کوبیدم به ظرف...تا جایی که حلوا جدا بشه
شب بود و دیروقت...از دکتر برگشته بودم و مشغول شدم..واسه همینم خیلی تیره معلوم میشه..اینقدرها تیره نیست....توی ظرف ریختم و تزیین کردم..اگه خواستین ماسوره بزنین تا داغه این کارو بکنین...این حلوای نسکافه که دستورش رو از باران عزیزم گرفتم باید مدل بافت که خاص خود باران جونم هست تزیین بشه انگار! سند خورده به نامش :))))
برای این تزیین ساده و زیبای بافت به یه چاقو نیاز هست..دور کار رو با نوک چاقو فشار می دیم و بعد دایره تویی رو در خلاف جهت دایره بیرون...به روایت تصویر
حالا برعکس
دوایر رو تا مرکز ادامه می دیم و در نهایت برای دورش هم میشه این کارو کرد
اینم یه مدل دیگه از تزیین با چاقو به شکل گل
که فکر کنم کاملا مشخصه

طعم این حلوا خیلی عالیه...یه ته مزه تلخی توش هست که ما عاشقشیم..اگه شما بخواین کاملا شیرین باشه شکرش رو بیشتر کنین...ولی خب چه کاریه...همون حلوای معمولی رو درست کنین دیگه! باید فرق باشه بین حلوای معمولی و حلوای نسکافه...والا!

وقتی خنک میشه به نظرم خوشمزه ترم هست...اگه بخواین می تونین به جای نسکافه یا قهوه فوری، پودر کاکائو استفاده کنین و طبیعتا حلوای کاکائویی داشته باشین

این مقدار مواد، همین دو تا ظرف کوچیک شد که یکی شو به همسایه دادم
بعدا نوشت: سری بعدی که درست کردم عکس ها اضافه شد که کل مواد همین بشقاب مرغی رو داد
* برای همه حلواها بهتره از آرد گندم استفاده بشه نه آرد سفید
* اگه مثه من آرد گندم نداشتین و آرد سفید استفاده کردین روغن دستور رو کم کنین
ممنونم از باران عزییییییزم برای اشتراک این دستور عالی
این هفته ای که گذشت پر بود از دردسر و مریضی...از سرماخوردگی و تب بالای مانی شروع شد و سرمای هستی و در نهایت به تب و لرز من و همسری ختم شد... خیلی بد بود...واسه همین نتونستم امسال تاسوعا و عاشورا غذا درست کنم..البته من نذر ندارم واسه دل خودم دوست دارم یه چیزی بپزم...پارسال قیمه درست کرده بودم و دیروز فقط شد کمی شله زرد درست کنم...با همین دستور و 4 پیمونه برنج
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...